zondag 1 januari 2012

Ook hier veel goede voornemens!


Al ben ik niet zo gek op goede voornemens, (ik rommel maar wat aan!) Toch is ook bij mij  het lijstje met projecten voor dit nieuwe jaar lang!  Te beginnen met de Patchwork en Quiltdagen in Vijfhuizen ,waar we met onze groep De Uitdaging  aan meedoen. Van ieder lid komen er 8 of 10 quiltjes te hangen, een  aantal leden richt de tt in, en anderen waaronder ikzelf, verzorgt een demo tijdens die dagen. Dus veel werk aan de winkel ( ook al geweest) maar wel spannend!


Hier ligt de stapel zakjes met quiltjes klaar. Met een werkje Jeugdherinneringen er boven op. Het laatste thema "Gebruikt" laat ik nog even niet zien. Dat is straks te zien in Vijfhuizen!


Van deze stapel tekst en cijferstofjes wil ik een quilt maken met stempel en applicatie werk. Hopelijk komt hij dit jaar af?


De krat met kinderstoffen komt maar niet leeg , omdat er telkens weer lappen hier worden gebracht, Al heel veel verwerkt, en ook weggeven. Daar wil ik ook mee aan de slag!


Deze opgespelde ( laatste ) vlisco blokken ga ik lekker 'savonds op de bank  in elkaar zetten. Een gezellig werkje

Rest me nog te vertellen dat ik natuurlijk verder ga met  de  (thema)werkjes voor de verschillende groepen, Art for 12, Dagboekquiltjes,  Fibermailgroep, A-Texere, en natuurlijk De Uitdaging! Ook wil ik regelmatig stoffen verven, en de stapeltjes geverfde lappen verwerken! Ook natuurlijk experimenteren met materialen. Erg leuk allemaal, al  zal ik toch  keuzes moeten  maken
Ik zie wel hoever ik kom, wat ik al zei:  Ik rommel gewoon maar wat aan !
En hierbij wens ik iedereen ook een mooi, gezond en creatief jaar toe!

14 opmerkingen:

Joke zei

Wat een geweldige stofjes die cijfer en letters stapel. Ik ben jaloers!
Ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken.
En ook voor jouw een gelukkig, gezond en creatief 2012!

Suus zei

Net als Joke kwijl ook ik bij je mooie stapel zwart-witte stofjes. Ik wens ook jou en je man alle goeds voor 2012, met natuurlijk heel veel creativiteit.

nadia zei

Mooie lijst van activiteiten Hannie, ik wens je er heel veel plezier en succes mee en ik hoop je vaak te ontmoeten in 2012! Groetjes, Nadia

Chriss-Cross zei

En ik dacht dat mijn lijst lang was...!
Veel succes; ik hoop dat je alle projecten met veel pleziet tot een (bevredigend) einde zult brengen!

Ineke zei

Ook ik ben flieft op die zw/w stofjes. Ik ben benieuwd wat dat gaat worden.

Inge zei

Wat veel plannen! Ik denk wel dat jou dit allemaal gaat lukken.
Veiligheidshalve maak ik geen goede voornemens. Ik ken mezelf, daar komt niks van terecht. Ik blijf gewoon aan tutten, past het beste bij mij LOL

Groetjes,
Inge

marjolijn zei

Ik wens je een heel gezond en creatief jaar toe. Ik zou jouw lijst bijna zo kunnen kopiëren. Zoveel hetzelfde dat gedaan mag worden. Heerlijk om met zoveel leuke dingen bezig te zijn. Leuk ook je binnenkort weer eens te zien.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Je leuke en goede voornemens gezien.Veel, maar jou wel toevertrouwd!Ik zou zo graag naar de tt in Vijfhuizen gaan waar jullie werk te bewonderen is, maar dan ben ik net een paar dagen verhuisd.Jammer, dan naar Veldhoven in mei, dat weet ik zeker!
Succes met alles, Conny, Oostvoorne

Christina Fokkema zei

Voor jou ook de beste wensen in dit nieuwe jaar.

Dea zei

Natuurlijk voor jou ook de beste wensen voor dit jaar, Hannie. Wat heb je veel leuke plannen! Voor mij ook keuk om te volgen dit jaar. De tentoonstelling in Vijfhuizen moet ook iets zijn om naar uit te kijken. Geniet er maar van!

cri-cri zei

nou aanrommelen, vind ik het zo niet hoor maar ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet meer voornemens maak dan anders ...ik hoop dingen te kunnen doen en kijk dan wel of ik rond kom... ik wens je in ieder geval een inspirerend jaar !

Janny de Roo zei

Nou dat aanrommelen mag je van mij blijven doen hoor, daar komen de mooiste dingen uit voort. Jij zegt geen voornemens te hebben ? Ik zou niet weten waar ik het eerste of laatste moest beginnen, met zo'n lijst....pfff. Heb er nu al moeite mee, maar jij hebt energie voor twee lijkt mij ! Daarom wens ik je ook een heel creatief en gezond jaar toe !
groetjes, Janny

Anoniem zei

allereerst wat een prachtig [foto?]kopje heb je als aankondiging op je blogger gezet!
Je plannen zijn heftig en veel.
Het aanrommelen van je resulteert altijd in de mooie dingen dus ik laat me verrasen wat er dit jaar allemaal uit je handen gaat komen.
groet Rian

modern art zei

Hoi Hannie, leuk je nieuwe blog, en wat een lijst met zaken die je allemaal wilt doen. Zelf heb ik die lijst maar in de prullebak gegooid er komt zoveel op mijn pad dat ik denk dat ik aan het einde van 2012 meer heb gedaan dan ik van plan zou zijn geweest. Hier staat ook alles klaar voor de TT in vijfhuizen. gr mia