woensdag 14 december 2011

Album amicorum 3 en ook nog 2.


Bij de fibermailgroep was Annemiek aan de beurt om voor mij deze maand een Album Amicorum  te maken. Vanmiddag lag hij in de bus. Een mooi  bewerkte pagina! Ze heeft een mooie stof  op een bepaalde manier gevouwen en gemanipuleerd. Daarna bewerkt met gouddraad en organza met goudstipjes. Heel fraai!


Op de achterkant zoals het hoort een spreuk:

Tevreden worden is een gunst.
Tevreden zijn is een kunst.
Tevreden blijven is een Meesterstuk!
Bedankt Annemiek!


Vorige  maand kwam deze leuke pagina van Christel. Ze heeft hem in mijn favoriete kleur turqoise gemaakt! In een  techniek met losse strookjes stof. Heel grappig en apart!


Op de achterkant een toepasselijke spreuk! Door omstandigheden plaats ik nu pas deze pagina op mijn blog. Sorry, Christel was niet de bedoeling dat ik er zo laat mee ben, maar nu staat hij er dan toch op!

7 opmerkingen:

cri-cri zei

heerlijk weer even te kunnen neuzen op het net ...die tweede heeft in zijn eenvoud iets heel moois en speels ...

modern art zei

Heel mooi die bovenste Amicorum van Annemiek, aparte techniek.
gr.mia

Johanna Zweden zei

Wat zijn ze schitterend, ik zit echt te genieten, het is toch een bijzondere ruil, zo met vrienden onder elkaar, of met dames die je helemaal niet kent
Groetjes Joke

Janny de Roo zei

Hannie, dat was weer een dag met een gouden randje voor jou.....je kunt er niet genoeg krijgen....!

Suus zei

Erg mooi de albicorums.

Christina Fokkema zei

schitterende pagina's. Leuk om op de eerste het vouwen te zien van zo'n mooie stof. Kom er maar op. EN die van Christel zie ik een techniek terug die ook stond in Q en Z. Leuk is dat.

Chriss-Cross zei

AA3 is ook weer heel mooi. Het niveau van de AAruil is echt heel hoog. En leuk dat ik mijn AA ook weer terug zie (bedankt voor de link naar mijn blog!)