dinsdag 6 december 2011

Nog even Sinterklaas!


Gisteravond hielden we de Surprisavond bij onze jongste zoon. Erg gezellig met mooie  surprises die iedereen had gemaakt. Ook hun kinderen van 9 en 11 jaar hadden erg hun best gedaan. Ik kreeg deze leuke prijzenboom met goudstukken.en een fijne thriller, (Hoe kan het ook anders)? als Detective fan!


Voor de schoonmoeder van DS maakte ik dit  persoonlijk "tijdschrift" omdat ze ervan houd  leuke bladen te lezen! Ik had er een aantal mooie paginas voor gemaakt.
Alles bij elkaar was het geslaagde avond!

6 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Ik vind en blijf het leuk vinden om al die surprises te zien, vind het leuker dan al de cadeaus
En je kan al je creativiteit erin leggen
Groetjes Joke

Janny de Roo zei

Je hebt weer erg je best gedaan Hannie, om er iets leuks van te maken. Zelfgemaakte surprises worden vaak heel erg op prijs gesteld.
Ook wij vierden Sinterklaas, maar dan wel met een "kleine man" van 4 jaar...dus echte pakjes....ook erg gezellig....! Zaterdag waren bij onze kleinzoon van 1 1/2 en ook hij begreep al dat er wat "spannends" in de pakjes zat....!

Chriss-Cross zei

Tja, het is niet allemaal goud wat er blinkt, maar van zo'n boom wordt je wel blij. En ook het tijdschift is heel leuk verzonnen.
Bij ons was het de laastste gewone Pakjesavond met aan het eind... DE WAARHEID!

modern art zei

Heerlijk is het als de kinderen ook mee kunnen doen met de surprise en gedichten.
Leuke boom hebben ze voor je gemaakt, je verdient dus heel veel. welke detective heb je gekregen? Ik kreeg de laatste van Karen Slaugther je zou bijna het quilten daardoor vergeten.
gr.mia

marjolijn zei

Dat ziet er wel heel gezellig uit. Leuk ook altijd de surprises en gedichten, dat is vaak meer waard dan de kadootjes. Helaas is de Sint hier niet langs geweest.
gr. Marjolijn

cri-cri zei

heerlijk toch wat iedereen steeds weer voor een ander bedenkt !