donderdag 24 maart 2011

Transferverf voordeel.

Enkele weken geleden kocht ik een set transferverf in poedervorm, bij Zijdelings in Tilburg. Samen met Tonny. En ook ook nog een set voor Jolanda en Ellen.
Nu kreeg ik vanmiddag een bericht van Karina van atelier Zijdelings, dat ze de verfpoeders in Deventer op de Textielplusdagen met een flinke korting per set ( 15 kleuren) verkopen tijdens die dagen. Er wordt daar dan ook mee gedemonstreerd. En wij krijgen die korting ook nog achteraf . Een leuk gebaar van Karina!
De poeders zijn zeer zuinig in gebruik . en dus veel voordeliger dan de kant en klare verf.
Wie interesse heeft kan de komende dagen tijdens de Beurs in Deventer zijn slag slaan!

Er zit 25 gram poeder in een potje , dus goed samen met iemand te delen?

En omdat een bericht zonder foto niet zo leuk is: Vanmiddag heb ik alvast een aantal A4tjes geverfd, en met zelfgemaakte stempels bewerkt. Ieder die er wel eens mee heeft gewerkt, weet dat de kleuren pas mooi zijn. als ze op de stof zijn gestreken. Dat komt dus binnenkort!

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat klinkt wel heel aantrekkelijk Hannie, bedankt voor de tip! Ik ga zaterdag naar Deventer. En dan maar hopen dat ze nog wat over heeft.
gr. Marjolijn

Christina Fokkema zei

Wat attent van Karina om jullie de korting ook nog te geven. Ik heb begrepen dat de poeder nogal goedkoper is he dan de vloeistof.

mia de vos-weber zei

Hoi Hannie, ziet er goed uit, zelf heb ik vloeibare transferverf en dat werkt ook zo leuk, ben benieuwd hoe jouw lappen eruit gaan zien.
Het was leuk je vanmiddag in Meppel te zien, kijk maar op De-Uitdaging. gr. mia

Janny zei

Hannie ik zag je miniquilt hangen in Meppel....Mooi hoor !

Corinne zei

Jammer dat ik het te laat ontdekt heb anders had ik er wat van meegenomen.....