vrijdag 4 maart 2011

Fijne Boeken!


Onlangs heb ik me opgegeven voor de Biezenmortel Masterclass. Helaas wat te laat! Ik sta nu op de wachtlijst, maar mag toch de lessen mee volgen. Van de lessen kan ik natuurlijk niets laten zien. Maar wel de boeken die ik bestelde bij "Amazon" Alle drie zeer bruikbaar. ook voor andere werkstukken. Vooral de twee linkse zijn erg fijn om mee te werken. Alle drie in één koop , heel voordelig, opgestuurd en binnen een paar weken in huis!


Dit boek kocht ik van de boekenbonnen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Een vertaling is voor mij toch gemakkelijker,om mee te werken.

Allerlei manieren om stoffen te vervormen staan beschreven. Kijk eens op de blog van Jozet die is er al druk mee aan het experimenteren!

Ik wil er binnen kort ook eens mee beginnen.

5 opmerkingen:

Janny zei

Ja boeken, kun je eigenlijk niet genoeg hebben en vooral die van je hobby's. Jozet ga ik maar eens volgen, kijken of ze mij ook nog wat kan leren.....en ik denk dat ik wel al iets gezien heb....!

Inge Slaats zei

Prachtige boeken, ben best benieuwd naar wat je allemaal gaat leren.
Amazon is een fijne winkel om boeken te bestellen. Ik heb er ook goede ervaringen mee.

Fijn weekend,
Inge

Christina Fokkema zei

Dat laatste boek heb ik op de handwerkbeurs gekocht omdat ik er inderdaad op de blog van jozet, maar vooral op die van nienke, veel over heb gelezen. Ik heb het wel door, wij horen een hele tijd niets van jou want je zit in de boeken.

marjolijn zei

Jammer dat je ons in spanning laat over de cursussen, maar deze boeken zien er geweldig uit. En die experimenten van Jozet heb ik afgelopen week in het echt mogen bewonderen. Ziet er echt geweldig uit. Zeker iets om uit te proberen.

Anoniem zei

Mooie boeken, kun je weer wat nieuws leren. Misschien, want ik heb het idee, dat ja alles al kunt.
'n Boek in het nederlands is natuurlijk ideaal.
Groetjes, Wies.