woensdag 9 februari 2011

Plezier met papier!

Na de bewerkingen van de stofjes, kwam gisteren het papier aan de beurt. Eigenlijk nog leuker om te doen, dan op de lapjes. Papier is goed te kreukelen en je kunt allerlei kwaliteiten gebruiken, zoals hierboven heel dun vlies, opgefrommeld vloei en zelfs met gaten erin.( Japans Papier)
Ook hier weer met de rollers en de kwast bewerkt. Na het drogen, zeefdruk, stempelen puffpaste enz. toegevoegd. Een leuk karweitje!

Deze zijn weer dikker van kwaliteit .o.a. met houtvezels erin en bedrukt pakpapier.Ik had nog wat stukjes bewaard van het transferverven en die ook maar met metallicverf gerold! Bij enkele stukken afdrukjes met bronskleurig transferfolie gemaakt.

Als laatste, een aantal met heel verschillende bewerkingen. o.a. marmeren, met de kwast geverfd, en ook weer overheen gestempeld. Dit soort dingen vind ik leuk om te doen. Meteen resultaat en je kunt ze voor allerlei doeleinden gebruiken, wat ook mijn bedoeling is. Er ligt in ieder geval weer een fijne collectie klaar!

10 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Heerlijk !! met prachtige resultaten groeten van liesbeth

christina zei

Wat ben je weer ijverig. Schitterend zoals ze allemaal zijn geworden. Heerlijk moet het zijn om zoveel technieken/kennis in huis te hebben.

Anoniem zei

Je hebt steeds iets nieuws Han,wat geweldig. Groet Riet.

marjolijn zei

Oh, dat ziet er weer heerlijk uit Hannie. Wat een prachtige resultaten.

Anoniem zei

Han,prachtig in een woord.
Heel divers, het resultaat mag er zijn.
Gr. tineke.

Janny zei

Daar zijn echt prachtige exemplaren bij en ondertussen heb je ook nog tijd gehad om je blog te veranderen....! Leuke kopfoto dit keer...

Suus zei

Mooie kopfoto Hannie. En wat heb je weer een mooie collectie papier. Ben er best wel jaloers op.

Tonny zei

Hoi Hannie

Het zal wel aan het weer liggen. Ik ben weer op dezelfde manier bezig als jij. Wegens tijdgebrek geen nieuwe projecten begonnen maar allerlei proefjes gemaakt , stempels uit grijs kurkblad gesneden etc.etc. Lekker knutselen om straks als ik aan het werk ga weer van alles voor het pakken te hebben. Zo leuk hoe je met nieuwe zelfgemaakte stempels weer allerlei nieuwe ondergronden en sferen creëert. Ik ben vandaag vroeg opgestaan en hoop wat af te krijgen.Fijne zondag, Tonny

Anoniem zei

Prachtig al dat papier. Zelf ben ik ook een fan van papier. Vooral hand of zelf geschept papier.
Als ik met verf aan het knoeien ban gebruikt ik keukenrol. Dat kleurt prachtig en ik bewaar het.

Anoniem zei

Prachtig al die geverfde papieren.
Hoe krijg je het allemaal voor elkaar.
En 'n nieuwe ,mooie foto op je blog.
Groetjes, Wies