dinsdag 8 februari 2011

Nog meer verven en vrijkaartjes

Net als Suze werd ik benaderd door Lia van Stof tot Verven ,of ik interesse had in vrijkaarten voor de tt in Vijfhuizen. Omdat ik al het plan had om er heen te gaan; (Ik had een bestelling van stof en verf doorgegeven) zei ik natuurlijk ja graag! Dus a.s. Zondag ben ik naar de Quiltexpo!

Maar omdat een bericht zonder foto niet zo goed oogt deze verfproeven die ik weer in potjes deed. Dit keer met aangelengde verf die al een poos stond. Dat is dus wel te zien aan de kleuren?

De bovenste rij is met robijn gedaan. De intensiteit is prima maar de kleur?

Deze serie deed ik met Bronziet, die is prima gelukt dacht ik? Een mooie grijsbruine kleur.

De laatste was met Pyromorfiet een kleur die al een tijdje aangemaakt stond. Veel minder contrast . En toch met dezelfde soda zout oplossing gedaan,met precies dezelfde hoeveelheid.
Al zijn ze goed bruikbaar,het blijft toch experimenteren met het lapjes verven!

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd met je vrijkaartjes, altijd leuk.Kun je "gratis"je bestelling ophalen. Lapjes zijn altijd bruikbaar toch. groeten van liesbeth

Margeeth zei

Ik heb het idee dat de kleuren waar turquoise in zit langzamer verven, daardoor is er meer tijd voor de verf om overal te komen en krijg je dus minder duidelijke patronen. Ik zag dat met sneeuwverven ook al.
Tot zondag.

Suus zei

Prachtige lappen Hannie.

christina zei

Je hebt in ieder geval weer een beejte voorraad gemaakt. Prachtige kleuren.

Veel plezier zondag.

marjolijn zei

Wat heerlijk om vrijkaartjes te krijgen. Heel veel plezier in Vijfhuizen. En prachtige lappen hoor, vooral die paarse vind ik erg mooi. En dit soort lappen komen altijd wel weer eens van pas.

Quilt Idea zei

Mooie lappen hoor, zelfs al hebben ze niet allemaal een duidelijke tekening.
Veel plezier in Vijfhuizen.

Anoniem zei

Het zijn mooie stofen geworden.Ja spannennd dat verven.
Marjo