maandag 28 februari 2011

De "Uitdaging"


Op de foto hierboven : Marjo toont een werkstuk . Irma en Corinne kijken toe.

Afgelopen Zaterdag kwamen met de groep van" De Uitdaging" bij elkaar te zien (vooral ook de nieuwe leden) om wat dingen te bespreken en elkaars werk te bekijken. Toch anders dan alleen via het blog!
Margeeth had geregeld dat we het kantoor van haar werk mochten gebruiken, in Utrecht. En ze had gezorgd voor de koffie en thee met lekkere appeltaart! Het was heel gemakkelijk bereikbaar vanaf het station. Mia onze moderator had een aantal punten op papier gezet, waar over beraadt moest worden. Maar vooral was het heel gezellig om elkaars werk nu eens in het echt te zien!

Hier laat Corinne haar werk zien en Lidy en Marjo erbij.

Mia buigt zich over het werk van Jans, met Irma en Marjo

Voor nog meer foto's zie de blog's van Marjolijn en Mia
Alles bij elkaar een zeer onderhoudende en gezellige middag! En natuurlijk ben ik ik nog met enkele dames eerst naar de stoffenmarkt gegaan,waar ik samen met Nadia ( bij uitzondering) alleen maar wat tule en stukje organza heb gekocht.
Kon het toch niet laten natuurlijk!

4 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Leuk om elkaar ook face to face te ontmoeten. Lijkt me inderdaad een stuk anders dan via blogs en mails.

Anoniem zei

Wat leuk dat je zo,n gezellige dag hebt gehad Han.Misschien kun dat nog wel eens vaker doen.Grt. Riet.

marjolijn zei

Inderdaad, zo face to face is ontzettend leuk. Ik vond het echt geweldig leuk jullie te ontmoeten. Geeft nog meer enthousiasme voor deze groep.

Inge Slaats zei

Wat leuk Hannie om elkaar te ontmoeten en dan ieders werk in het echt te kunnen bewonderen. Als ik het zo bekijk, bestaat jullie groep uit allemaal hele creatieve mensen.

Groetjes,
Inge