zaterdag 31 maart 2012

Fijne aankopen en experimenten.


Net als verschillende andere bloggers kocht ik in Deventer tijdens de Textiel-Plus dagen wat leuke materialen die ik goed kon gebruiken: o.a.verf bij de stand van Trapsuutjies, hele mooie pearl verf Black en Navy. Bij de Belgisch jongens een zakje met fraai gekleurd lont ( Synthetisch) 2 kleuren Hankies, een zakje met skelet cocons en een gelliplaat. Ideaal voor monoprints. Te koop bij Zijdelings waar Gil de Vloo een demonstratie gaf. Wat ik natuurlijk thuis ook uitprobeerde.


Hier wat probeersels met de pearl verf en ander textielverf. Op witte en ook op al bewerkte stof.


Nienke was zo aardig om alsnog wat zink sjablonen voor met te kopen bij haar in de stad. Die moest ik natuurlijk ook uitproberen! Ook op al voorbewerkte lappen die ik nog had liggen. Het zijn nog eenvoudige probeersels  Hier moet ik ook nog verder mee aan de slag!


Bij Amazon bestelde ik deze twee boeken waarvan ik er een  zag op de blog van Christel  De DVD  die er bij zat heb ik al  bekeken,  Het was een goede koop als ik de andere er ook bij kocht. Nu nog aan de slag!

12 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Dat biedt weer perspectief Hannie. Jij kunt weer even vooruit.

Nienke zei

Ooh wat een heerlijk eingedrienten voor experimenten, we genieten wel mee. Wat een prachtige header ook weer boven je blog!!

christina zei

Jij hebt jezelf weer heerlijk verwend en gelijk heb je.

Ineke zei

Die gelliplaten komen steeds meer in he. Leuke spullen heb je gekocht.

Joke zei

Leuke aankopen heb je gedaan. Ik heb de Gelliplate ook gekocht, maar nog niet gebruikt, dus ik weet nog niet het verschil met echte gelatine.

Aart zei

Leuke materialen en experimenten. De zinken letterplaat heb ik nog niet uitgeprobeerd, dat gaat binnenkort wel gebeuren. Van mijn verjaardagsgeld heb ik afgelopen week een dubbel DVD gekocht bij Kerr Grabowski, over deconstructed screen printing. Als we maar bezig zijn en blijven!
http://quiltaart.blogspot.com

janneke zei

Heerlijk, dat soort aankopen! Mooie verf ook.
Binnenkort dus weer nieuwe ontwerpen van jou. Wordt weer genieten voor ons.

feltfree på Åsly zei

Leuke aankopen. Je hebt dus voorlopig weer genoeg te experimenteren.
Groetjes Frederika

Anoniem zei

O wat heerlijk al die nieuwe materialen om uit te proberen
Marjo

Helmi zei

Mooi die zink sjablonen.

Dea zei

Wat een heerlijke aankopen allemaal!

cri-cri zei

het boek sew wild staat ook op mijn verlanglijstje ...al eens gekeken bij de book depository ? vaak zijn de boeken er iets voordeliger en je betaalt geen verzendingskosten ...