vrijdag 20 mei 2011

Kasteel aan de rivier!

Vanmorgen was ik op een basis school in Eindhoven uitgenodigd voor de eerste uitvoering van het muziekproject waar ik de mantels voor maakte. De kleinste groepen zaten in de gymzaal om te luisteren en mee te zingen. Vooraf hadden ze al geoefend tijdens de lessen.De musici moesten natuurlijk eerst even stemmen!De prinses in samenspel met de soldaat.
De koning tijdens het spel . Het verhaal ging over muzikanten op zoek naar het kasteel, die onderweg van alles beleefden. Door spel en muziek van het Maranti trio en zang van de kinderen uitgebeeld. En natuurlijk een happy end!De prinses tijdens het spel liggend op het kussen: Dat ik ook nog maakte.


Het was een gezellige voorstelling en tegelijk voor de kinderen een educatieve les. Sommige zaten met open mond naar het spel te kijken en te luisteren .


En ik kreeg zo de gelegenheid om te zien waarvoor ik de kleding maakte!


Na deze voorstelling volgen er nog een aantal scholen, ook voor het nieuwe schooljaar.

Dus de mantels worden optimaal gebruikt!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk Hannie om aan dit project mee te hebben mogen werken.
Gr.Mien B.

Janny de Roo zei

Erg leuk dat ze je ook uit genodigd hadden voor het concert....Vond je het niet jammer van de kleding, dat men er in ging liggen?

Liesbeth Wessels zei

Lijkt me enig als je voor zoiets gevraagd wordt ! groeten van liesbeth

modern art zei

Hoi Hannie, wat heb jij een leuke uitvoering meegemaakt, en als die kleintjes met open mond kijken en luisteren dan zijn ze behoorlijk betoverd geweest door het hele plaatje.
complimenten voor jouw aandeel.
gr.mia

Suus zei

Leuk Hannie dat je hebt genoten van de uitvoering, en wat is er nu leuker dan naar kinderen hun koppies te kijken die zitten te genieten.

Christina Fokkema zei

Wat prachtig om te zien waar je ze voor gemaakt hebt. En wat een leuk initiatief om kinderen om op deze manier met muziek kennis te laten maken.

Inge Slaats zei

Hier had ik ook nog niet op gereageerd, wel gelezen en de foto's bekeken. Echt super hoor. Wat een eer om daaraan te mogen werken en wat kan jij dat toch goed!

Groetjes,
Inge

Ati. zei

Je had eer van je werk, de spelers zien er picobello uit!