maandag 15 november 2010

Mooi cadeautje!

Zoals ik al op de blog van A-Texere schreef, en ook is te zien bij Corinne laat ik toch nog even het interieur van mijn boekje zien. Annelies ( medelid van onze groep) bracht ze mee voor ons alle maal . tijdens onze bijeenkomst in Groot-Ammers, afgelopen Vrijdag. Het zijn 8 prachtige werkstukjes waar ze veel werk en aandacht aan heeft besteedt. Voor ieder persoonlijk! Hierboven mijn boekje, met afdrukken van mijn Q. S. werkjes.

Hier een pagina met de wijk waar ik woon, en een ballet affiche . Let ook op het mini jurkje van origami. ( Ik maak nog regelmatig kleding) Ze heeft al mijn liefhebberijen weergegeven , ballet, muziek enz.

Op dit blad een gedichtje over de stad waar ik woon, Eindhoven ,van de stadsdichter! En ook een soort opbergtasje die er overal in het boekje zitten.

Hier ook weer een grappige bladzijde uit een oud boek! Kortom : Het is heel plezierig om er in te kijken. Ondertussen heb ik er al wat kleine kaartjes en derg. aan toegevoegd. Achterin zitten nog wat minikaartjes geschoven,waar ik kleine tekstjes op kan schrijven.
Al met al een geweldig leuk en waardevol cadeautje. Een echte verrassing!

11 opmerkingen:

Trudis and Carmy zei

Wat een superleuke en ongelooflijk creatieve blog heb je!
Groetjes van Trudis

Margeeth zei

Had hier ook al wat over gelezen op het blog van Corinne, maar wat is dit een super en persoonlijk cadeau. Leuk om te onthouden en misschien zelf ook ooit eens te maken.

Suus zei

Wat een enig en een mooi cadeau, en zo waardevol. Om te koesteren.

Corinne zei

Hoi Hannie,
Wat was dat leuk he, zo waardevol, ik vond het helemaal geweldig.

vilterietje zei

zo'n lief cadeautje en zo persoonlijk!
lieve groet en tot....riet:)

Inge Slaats zei

Hannie, wat een prachtig persoonlijk cadeau en wat zit hier veel aandacht en liefde in. Geweldig! Ik kan me voorstellen dat je daar heel erg blij mee bent en er veel in zult kijken. Leuk dat je er al "eigen dingetjes" in gestopt hebt!

mia de vos-weber zei

Wat een leuk boekje, erg mooi gemaakt.
gr.mia

Liesbeth Wessels zei

Wat een geweldig kado, je moet hier voor de persoon wel goed kennen en alle (eigen)aardigheden en hobby's. Lijkt me heel leuk om te maken. groet liesbeth

Janny zei

Leuke hebbedingetjes geven is aandacht voor elkaar hebben !

Anoniem zei

Iedereen is vol lof over de dingen die jij maakt.Wat zeg ik steeds Hannie?
Groeten Riet.

christina zei

Dus niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is voor iedereen apart gemaakt. Wat is ze daar dan lang mee bezig geweest. Wat ontzettend lief.