dinsdag 9 november 2010

Weer eens tradioneel!

In het voorjaar waren we bij vrienden in Den Helder, en nam ik een aantal ufo's mee terug van onze vriendin, die ze zelf door ernstige spierklachten niet meer kon afmaken. Een deel is al klaar ( Liet ik hier al eens zien) maar deze blokken lagen er nog. Die zette ik aan elkaar met een mooie baliprint en andere stoffen. En heb ik lekker 'savonds zitten quilten! Een makkelijk werkje waar ik tussendoor nog een mooie film bij kan kijken!

Hier een detail van een blok. Een quiltje met romantische taferelen. En heel intensief gequilt!Inmiddels is het op de plaats van bestemming aangekomen., en ben ik begonnen met een andere quilt, waar ik 'savonds aan kan werken! En ook nog lappen genoeg, waar ik quilts van wil maken voor de Roemenië groep.Wat mij betreft: Laat de winter maar komen!

6 opmerkingen:

vilterietje zei

prachtig tafereeltje! zó lief en teer. lieve groet en succes met je nieuwe quilts e tot....riet:)

Liesbeth Wessels zei

Een mooi tafereel ! Quilten met de hand op de bank heeft toch iets rustgevends. groet liesbeth

nadia zei

Heel traditioneel Hannie! Maar wel lekker op met zoiets op de bank weg te kruipen op een stormachtige avond......

Suus zei

Ook af en toe heerlijk om te doen toch, en mooi hoor, een leuk tafereel.

mia de vos-weber zei

Stil zitten is inderdaad geen optie tijdens tv kijken, de handen moeten in beweging blijven, en traditioneel is nooit verkeerd.
Moet wel zeggen dat als een film spannend is het werk niet zo erg opschiet.
Deze quilt is wel heel romantisch.
gr.mia

christina zei

Wat is dat af en toe heerlijk he om nog eens wat traditioneels te doen. Kun je tijdens het werk lekker nadenken over al dat art gedoe.