dinsdag 23 februari 2010

sunshine award

Deze Sunshine Award kreeg ik van Margeeth. Een zonnetje in deze donkere dagen! Dank je voor de eer Margeeth! Het is de bedoeling dat ik hem doorstuur naar 6 mede bloggers. Er zijn enkel (voorwaarden) aan verbonden ( geheel vrijblijvend)
. Award op je blog zetten.
. Vermeld de namen van degene waar je hem naar stuurt met een link.
. Maak ook een link bij de naam van wie je hem ontvangt.
. Stuur degene die hem ontvangt een berichtje. ( Dat wil ik ik achterwege laten,wegens tijdgebrek) ,in de hoop dat ze het op mijn blog lezen!)

. Hier zijn de namen naar wie ik hem stuur.
. Suze - Nadia -Corinne -Mia- Ati.- en Janny. Allemaal medebloggers of bloggers waar ik een workshop mee heb gedaan. Ik heb deze namen willekeurig gekozen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer medebloggers ,waar ik regelmatig 'langs loop", om de leuke en interessante dingen te bekijken! Ook voor al die mensen een beetje Zon!

5 opmerkingen:

Janny zei

Dankjewel Hannie, dat is een dubbele eer, ik kreeg er vandaag ook eentje van Lida....! Ik voel me dan ook zeer vereerd, ik zal proberen nog een aantal mensen te vinden, die ik hem toe wil kennen.

Suus zei

Wat een eer Hannie, Dank je wel, en nu even denken naar wie ik `m stuur.

nadia zei

Dank je wel Hannie voor dit mooie zonnetje! Ik ga 'm niet geven aan 6 specifieke personen, maar aan iedereen die 'm verdient!

Corinne zei

Dank je wel Hannie voor deze eer. Ik moet nog wel even bedenken wie ik nu nomineer want de meeste van mijn bekenden zijn al geeerd.

Ati. zei

Hannie zeer bedankt voor de award :)Maar zoals je wel hebt begrepen gaan er heel veel 'awards'rond in de blogwereld. Ik geef het niet door. Maar evengoed bedankt voor de attentie!