donderdag 18 februari 2010

Kleine werkjes!

Voor de ruilswap van de fibermailgroep was het thema "Landschap" Daarvoor maakte ik deze "punch" kaart . Op advies van Suze heb ik er ook organza in verwerkt. Wat heel goed lukte met het punchmachientje! Verder heb ik nog wat borduursteken toegevoegd en wat flintertjes kant uit de frummeldoos! Even afwachten naar wie hij verstuurd gaat worden?

Deze leuke ATC kreeg ik door een ruil met Nadia. Ze maakt regelmatig mooie series voor ruilswaps in het buitenland! Daar is er dit dus één van.

Dit speldenkussen maakte ik in een verloren uurtje voor een vriendin. het patchworkblokje lag nog in de kast. dat heb ik bewerkt met sierstiksels van de naaimachine. ( ook de zwarte achter
kant. Even een klein werkje tussendoor!

9 opmerkingen:

Ellen zei

Mooie landschaps kaart !!!!!
Ellen

Janny zei

Ik ben het geheel met Ellen eens...! Prachtig !

Madammeke Ongeduld zei

erg mooi gemaakt

mia de vos zei

Hallo Hannie, ook verslaafd aan de punch? hm ik heb zo´n ding om met de hand te doen dus geen succes wat mij betreft. De kaart ziet er heel spannend uit. En wat een leuk cadeautje.

Anoniem zei

'n Prachtige landschapskaart !
En het speldenkussentje is ook heel mooi.
Was je vriendin er gblij mee,denk ik.
Groetjes, Wies.

Suus zei

Heel erg mooi landschapje, spannend naar wie die gaat. Ook een mooi kussentje, mooi met de siersteken.

Anoniem zei

Mooie kaart en mooi kussentje Han.
groetjes Riet.

Inge Slaats zei

Wat een schitterend landschapje laat je zien, Hannie. En wat een goed idee, dat speldenkussentje. Zo maak je van een eenvoudig patchworkblokje toch een supermooi kussentje!
Je weblog ziet er mooi uit, ik ben al even niet hier geweest en ik heb in ieder geval het idee dat het anders is. Andere foto bovenaan misschien?

Anoniem zei

Hallo Han,

Wat leuk is jouw landschapje geworden!
het ziet er heel goed uit.Groetjes, Jose.