maandag 21 december 2009

Wijchen: "Gevangen Dromen" Huissen en kerstversiering

Afgelopen Zaterdag waren we in het kasteel Wijchen,waar een prachtige tentoonstelling was . Margeeth en Corinne hadden er op hun blog al over geschreven, en het was ook erg de moeite waard! Prachtige textielkunst van : Unni Nestvang, Mieke Thijssen en Anna van Bohemen. Tussen de archeologische verzameling kwam hun werk schitterend tot zijn recht! Gelukkig had het toen nog niet zoveel gesneeuwd, zodat de wegen prima te berijden waren.
Omdat het museum pas 'smiddags open ging, zijn we eerst naar Huissen gereden, om bij het Hobbyhoekje naar koopjes te neuzen. o.a. deze verrassingsdoos . Ik had er van Margeeth over gehoord, en het bleek dat er nogal wisselende dingen inzaten. Dus ik denk, dat ik bij de boffers was, want dit hierboven zat in mijn doos! Allemaal heel bruikbare dingen! Vooral met de 12 halve meters Hofman batiks ben ik erg blij! Alleen Het tijdschrift Magic Patch no 7 had ik al! Dus wie het eerst is, mag hem hebben!
Vorige week ook nog verschillende kerstversieringen gemaakt, o.a. Deze compositie voor buiten op tafel. Zo met een dun laagje sneeuw ziet het er aardig uit, maar nu is het bedolven onder een dikke berg sneeuw. Dus kijk ik maar af en toe naar het plaatje!

5 opmerkingen:

Suus zei

Altijd leuk een tentoonstelling en dan ook nog een mooi pakket met allemaal leuke en bruikbare dingen erin. Mooi Kerststuk heb je gemaakt Hannie.
Groetjes Suze

Margeeth zei

Zie dat je toch bent gezwicht voor de verleidingen van het verrassingspakket. Mooie stoffen zitten erin, jij had geluk.
(Eigenlijk niet eerlijk he, dat er zoveel verschil in de inhoud van die pakketten zit).

Anoniem zei

Leuk zo,n pakketje waar een verassing in zit,zeker als er dan iets in zit wat je goed kunt gebruiken he Han.
groeten Riet.

Anoniem zei

Leuk dat verrassingspakketje.
En vooral omdat er voor jou bruikbare dingen in zaten.
Ook je kerststuk buiten is erg mooi.
Zoiets heb ik ook enkele jaren gemaakt. En met wat stuifsneeuw is het het mooist.
Ook je sterrenbeeldkaart is mooi.
Groetjes,
Wies

Anoniem zei

Hallo Hannie,
Die tentoonstelling was echt de moeite waard,he. Ben er 'n paar weken geleden met Corinne, Annelies en Ine geweest. Echt bijzonder. Je kerststuk ziet er geweldig uit maar we zijn niet anders gewend van je.
groetjes en fijne dagen, Monica