vrijdag 22 mei 2009

Even tussendoor!
Regelmatig maak ik quilts (dekens) af voor de Roemenie groep, maar ook voor vriendinnen. Dit keer kwam er een doos met blokkenstroken uit Den Helder. Een vriendin was er aan begonnen voor haar kleinzoon, en de vraag of ik hem verder wilde afwerken. Biezen ertussen, rand eraan , quilten en leuke blokken erop!
Mijn inschrijving voor 'Uit de Naad" had ik net met CD, ingestuurd. Dus even speling voor ik met de "Rechten van de Mens" verder ga. Wel lekker, om even iets heel gemakkelijks te doen tussendoor, waar je niet ( zoveel) bij na hoeft te denken?

5 opmerkingen:

Margeeth zei

Ziet er gezellig uit, Hannie.
Voor uit de naad moet ik nog beginnen, heb nogal moeite met het thema. Normaal google ik dan voor inspiratie, maar dat gaf in dit geval behalve de tentoonstelling zelf alleen maar links die ik liever niet aanklik....
Wat is "rechten van de mens"?

mia de vos zei

Wat een leuk karwei zo tussendoor. Voor uit de Naad ben ik bijna klaar, eindelijk eens iets niet op de valreep, zoals gewoonlijk. En voor de rechten heb ik al een ontwerp klaar liggen, maar of die het word????? Ik heb nog even de tijd.

Corinne zei

Je deken is heel erg leuk geworden. Heerlijk iets eenvoudigs er tussendoor en met een mooi resultaat. Ik ga dit weekend aan "De Rechten voor de mens" beginnen. Mijn vinex is af dus nu alle tijd voor een volgend project. Groetjes Corinne.

Anoniem zei

Hoi Han,noem het maar eenvoudig als ik het moest maken vond ik het heel erg moeilijk.Dus weer mijn complimenten. Groeten Riet.

Inge Slaats zei

Hij is leuk, deze quilt, Hannie! En ik zit me hier iedere keer weer te vergapen aan de prachtige kaarten die jij maakt.