zaterdag 16 mei 2009

Kunstroute Megen en "Kunstvoer"

Vandaag waren we in Megen, om de tentoonstelling "Kunstvoer"te bekijken, waar Ine Kluessjen , lid van onze groep A-texere enkele werken had hangen. Maar liefst 70 kunstenaars uit Megen en omgeving exposeerden hun werk. Heel gevarieerd werk, van schilderijen en keramiek tot sieraden enz. Op onderstaande foto een kleurige quilt van Ine. Kwam heel mooi uit naast de witte decoratiegordijnen.
Wat me ook erg aantrok, waren deze kimono's ,van donkergrijze katoen met geverfde voering en gepunchte versiering aan de hals. Het schilderij op de voorgrond paste mooi in de Japanse sfeer. De naam van de makers, ben ik kwijtgeraakt ?

Hieronder nog een mooi klein quiltje van Ine, met verschillende bewerkingen van materiaal. Heel warm van kleur.


Nog verschillende ateliers bekeken, met Ine, in het stadje, in het kader van de Kunstroute (Die de kunstenaars natuurlijk persoonlijk kent!) En na een broodje en koffie onze tocht voortgezet naar Ravenstein, waar we onderweg ook nog wat ateliers hebben bezocht. o.a. Nol Lucassen,die prachtige monprints maakte, en een mozaíekatelier. Jammer genoeg geen website! Op zeker moment neem je niets meer op, dus naar huis. Toch weer een hele leuke dag gehad!

Geen opmerkingen: