dinsdag 2 juni 2009

Pinksterweekend en fibercard week 23
Afgelopen weekend was in Helmond het kunstfestival Artimond Vanaf Vrijdag allerlei vormen van kunst. Cabaret, kunstmarkt ,straattheater ,films. expositie in het museum enz. Wij waren er eerste Pinksterdag, en hebben genoten! Een lange rij kramen met werk van allerlei kunstenaars, waaronder natuurlijk ook textiel. Rond het kasteel in het park en op het plein Boscotondo. Vooral het straattheater was bijzonder. Lopende groepen , maar ook optredens waar je voor kon gaan zitten. Het was geweldig , ook door het prachtige weer natuurlijk! Echt klasse! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!


En natuurlijk ook weer een kaart . Deze week nog een proef met nieuw materiaal. waar ik het al over had in een vorig bericht , tijdens de workshop van Cherilyn Martin. "Wiggle Mesh" Een gespoten polyester materiaal. Hier gewoon opgestikt op een gestempelde ondergrond en nog wat geverfd , en verhit textielvlies toegevoegd. Voor de glans nog wat angelina vezels erbij. (wiggle mesh) is in verschillende kleuren te koop) En kan op verschillende manieren worden verwerkt. B.v. door het tussen 2 lagen organza te strijken. Er zijn heel leuke effecten mee te bereiken.

2 opmerkingen:

mia de vos zei

Ik lees dat je een leuke pinksterdag hebt gehad, maar je kaart ziet er ook mooi uit. Weer een nieuw soort materiaal in je rugzak.

Anoniem zei

Hoi Han, ik heb toch weer even gekeken al had ik het bij jou al gezien.
Leuk hoor. Groeten Riet.