woensdag 15 januari 2014

Gezellige post!


Al een poosje keek ik op Marktplaats voor een kaartenmolen . Gemakkelijk  en leuk voor de kerst en verjaardagskaarten, maar ook voor een evt. . TT.  van de groepen waar ik bij ben. o.a. De verjaardagslijst van de Fibermailgroep.
Maar laatst had een kennis er een te koop.  Wel een grote, maar gezien het feit dat mijn verjaardag rond de feestdagen valt was dat best een uitkomst. 
Zie hierboven de volle molen , maar nog niet groot genoeg voor alle post!
Daarom ook nog een serie op hangers , hieronder.
De molen staat op mijn werkkamertje zodat ik er nog een poos van kan genieten.Ook won ik weer een give away van Jeanine uit België. Een gezellige sneeuwman sleutelhanger.
Jeanine is een echte haakster! Op haar blog komen de leukste dingen voorbij. Ook maakt ze prachtig geschept papier en mooie kleine boekjes.En ik was een van de bloggers die in de prijzen viel!

13 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat is leuke post op verschillende manieren. We krijgen voor onze groep zo heel veel kaartenstandaards, op deze wijze. En wat een leuk idee om de kerstkaarten en verjaardagskaarten er in te plaatsen. Dom, heb ik niet aan gedacht. En een leuke sleutelhanger ook!

nadia zei

Hé zie ik daar een kaartenmolen? Wat fijn dat het gelukt is om er een te scoren. Het is superhandig en staat bovendien erg leuk!

Nienke zei

Wat een rijkdom zo'n gevulde molen met persoonlijke wensen!

Jeanine zei

Hoe fijn is dat... Zo veel kaarten krijgen... Die kaartenmolen is echt wel handig. Zo kan je al de kaarten mooi bekijken.
Geniet van het sneeuwmannetje!

Groetjes,
Jeanine

els zei

Ziet er leuk uit zo'n volle kaartenmolen. Prima idee.

janneke zei

Wat een rijkdom aan kaarten!!!

Joke zei

Wat ontzettend veel kaarten! Dan kun je zo'n molen inderdaad goed gebruiken.

Suus zei

Dat is een supermolen Hannie, nog leuker dus om post te krijgen.

Jo Huijsman zei

Geweldig idee en begrijp ik het goed dat je ook nog jarig bent geweest. Nog van harte gefeliciteerd.

Anoniem zei

Mooie molen en nog van harte gefeliciteerd ! gr Saskia

Janny de Roo zei

Ik hing mijn kaarten altijd aan een lijntje boven langs de keukenmuur, is gezellig, maar rommelig. Dit is echter een veel beter idee. Zo kan je ze inderdaad nog wel even laten staan, want het neemt weinig plaats in.Goed idee !

Anoniem zei

Wat mooi zo,n volle kaartenmolen echt leuk.

Anoniem zei

Vergeet mijn naam. Riet v.