zondag 10 juni 2012

Groningen festival


Woensdag reden Gerhard en ik naar het hoge Noorden om daar de tt van de Uitdaging mee op te bouwen. Een dagje te vroeg omdat het 3 uur rijden is voor ons. Onderweg even bij een vriend in Vledder op de koffie en naar het museum in Assen, waar een mooie tt is van Vikingen. Daarna naar ons pension in Pieterburen.
 De volgende morgen naar het Schathoes in Uithuizen waar we exposeerden met de groep Marjolijn en echtgenoot Joppe waren er ook al. Later kwamen ook nog Marjo S. en Corinne zodat we die dag onze thema's konden hangen!  Zon, Water, Wat maakt je blij, Alles in één kleur, Contrast en Gebruikt.
Om niet al te veel in herhalingen te vallen heb ik een collage gemaakt van de foto,s die ik maakte tijdens het opbouwen en daarna .
Met z'n allen zijn we  gaan eten en daarna de opening in Warffum bijgewoond.  Vrijdagochtend om 10 uur  kwamen al meteen vele bezoekers die tussen onze quiltjes konden koffiedrinken ! Ook de dagen daarna was het gezellig drukte, soms zo dat je door de mensen geen quiltje meer kon zien!
Ik hoorde dat er ook gisteren erg veel bezoekers waren. 
 Samen met de leden de groep die de andere dagen in het Schathoes de honneurs waarnamen hebben we er een prachtige expositie van gemaakt!


In de middag en gistermorgen bezochten we de andere kerkjes en locaties . Prachtige en indrukwekkende exposities  gezien! Ook hier een collage van alle moois wat we zagen. Wat vooral ook erg leuk was om, om mensen te ontmoeten die je alleen maar kent van de blog, en ook veel  bekenden!
Ik denk dat deze editie van het festival als zeer geslaagd mag worden genoemd.
Op de andere blogs o.a. De Uitdaging  bij Irma , Corinne, en Marjolijn   zijn nog veel meer foto's te bekijken!
Tot onze volgend expositie in Sappemeer!

12 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Wat ben je toch een bezige bij, maar ik heb je gemist. Heb nog met Ellen gesproken en die vertelde dat jij er inderdaad vrijdag had gestaan. Ik was dus op zaterdag. Jammer, jammer.....de volgende keer misschien...?
We (Alma en ik) hebben genoten van jullie tentoonstelling !

Nu lekker met de beentjes omhoog...?
groetjes, Janny

Nienke zei

En ik heb je niet gemist, sterker nog, we hebben even uitgebreid kennis kunnen maken, hartstikke leuk. Op je bijdrage aan dit geweldige evenement mag je trots zijn!

Corinne zei

Was een geweldige ervaring, zeker een geslaagde tentoonstelling. Fijn om dat zo samen met de groep te delen.

Christina zei

Wat was het ontzetten leuk he. En ik vond het ook zo ontzettend leuk om jou dan eindelijk te ontmoeten.

Anoniem zei

Wat leuk, dat je nu met enkele mensen ,die je kent van je blog, kennis hebt kunt maken.
Mooie foto's van de expositie.

Groetjes, Wies

Inge zei

Goed idee, Hannie om een collage te maken van de foto's die je gemaakt hebt. Ik heb ze beide goed bekeken en er is veel moois op te zien. Ik kan me voorstellen dat je een paar fantastische dagen hebt gehad.

Ineke zei

Wat een enthousiaste verhalen bij iedereen. Ik merk dat ik heel wat heb gemist.Gelukkig zijn er veel foto's.

joke zei

Wat een enthousiasme bij iedereen over Groningen. Het moet wel fantastisch geweest zijn.

Suus zei

Nou wat was dat een leuke verrassing he dat we elkaar weer tegen kwamen. Mooie foto collage heb je gemaakt.

marjolijn zei

Het was een fantastisch weekend. Ten eerste het contact met onze groepsleden. Ik heb ervan genoten. Vandaag iets minder druk, geloof ik, maar nog steeds waren er constant mensen in het Schathoes en dus lekker druk. Over aandacht hadden we niet te klagen. Ook de andere exposities waren toppie!
gr. Marjolijn

Johanna Zweden zei

Wat heb ik weer veel gemist, wat zal het een schitterend tentoonstelling zijn geweest
En wat fijn dat het zo geslaagd was allemaal
Fijne maandag groetjes Joke

Irma Markus zei

Wat was het fijn! Ik heb genoten van het weekend. Fijn om deel uit te maken van zo'n enthousiaste groep. En dan ook nog al die andre mooie dingen, het kon niet op...