dinsdag 26 juni 2012

Floriade!


Afgelopen Zondag waren wij ibij de Floriade! We hadden die dag gekozen,omdat een vriendin uit Limburg optrad met een groot koor samengesteld uit 2 koren met een jeugdgroep en jonge musici. Het was een muzikale rondreis door Europa. Maar jammer dat de regen onophoudelijk viel! Hier op de foto de aankomstloopbrug en de grote hal. Onderweg was alles ingezaaid met wilde bloemen,een lust voor het oog!


Ook hier een heel bijzondere beplanting. De grassen lagen zowat plat door de regen en wind. Maar mooi was het!


Iedere dag zijn er ook straat optredens die dag waren de grote vlinders van  "Close Act" present. Een heel bijzondere grote groep die ook bij diverse projecten de opening verzorgt. Nu alleen de dames op stelten .In de regen kwamen  de mooie vleugels niet goed tot hun recht. Maar leuk om te zien!


Het koor in het openluchttheater had het niet gemakkelijk, maar de liederen die ze zongen waren hartverwarmend! Van Opera tot Pop ! Wij zaten onder de paraplu te kleumen, maar ondanks dat was het genieten!


Daarna nog veel moois gezien, o.a. deze gigantische bloemarrangementen uit verschillende landen.
Gelukkig droog in een grote hal.


Dit project gaat over water in al zijn hoedanigheden in ons land . Het gebruik en bewerkingen vooraf.

Ook de landen inzendingen waren heel interessant.

Er is zoveel wat we nog niet zagen,misschien komt er nog een volgend bezoek. Het is per slot van rekening niet zo ver van hier, een uurtje rijden, of met de trein.
Ondanks het slechte weer was het  gezellig om ook even met onze vrienden te kunnen praten.7 opmerkingen:

Ellen zei

Een mooi verslag Hannie,wij gaan hier ook een dagje voor uit trekken

Maison Louise, Paintings by Louise zei

Prachtige foto's om te zien.

Het weer, daar hebben we helaas (gelukkig) niets over te zeggen, maar zo te zien hebben jullie een hele fijne dag gehad.

Lieve groet,

Loes

Janny de Roo zei

Ach wat toch jammer he van al die regen..heb je wel alles kunnen bekijken dan...? Die grassen hebben wij toen niet gezien, er bloeide toen natuurlijk heel iets anders (eind mei). Die hallen vonden wij ook prachtig en daar zal het druk geweest zijn, want niemand laat zich echt nat regenen.....

feltfree på Åsly zei

Het ziet er fantastisch uit. Aan je verslag te lezen was het echt een kijkje waard ondanks de regen.

mia zei

Hoorde van anderen die bij droog weer naar de Floriade zijn geweest dat het heel bijzonder en mooi opgezet is, leuk dat je het koor al bibberend toch hebt kunnen horen, gr.mia

Inge zei

Mooie foto's van de Floriade!

Anoniem zei

Een mooi overzicht van de Floriade