vrijdag 4 november 2011

Fibermaildag Leiden!


Gisteren ben ik naar Leiden gereisd voor de Fibermaildag van onze groep. Gelukkig geen storingen bij NS  zodat ik ruim op tijd in Leiden was. We werden ontvangen door Tonny en Trees onze moderator met koffie en heerlijke cake door Olga gebakken.! Tonny had weer leuke dingen voor ons in petto. Een workshop met pakpapier, vlizofix vliseline en verf . En wat leuke tips o.a. om verse bloemen te verwerken voor kaarten en derg.


Hierboven mijn voorlopig resultaat . Het pakpapier werd gekreukeld en vliseline er opgestreken. Daarna de goede kant geverfd en beplakt met vlizofix. De letters van karton of foam erop geplakt en nog wat bewerkt met metallicverf. ( Moet ik nog doen) Je krijgt zo een oude uitstraling. Met het eindresultaat kun je weer van alles doen: Een boekomslag maken, kaarten enz.

Hier zijn alle (voorlopige) resultaten te zien. Met dank voor de foto's aan Liesbeth, die een hele serie op de site zette!Natuurlijk ook een show and tell waar weer prachtig werk te zien was. Alles bij elkaar een heel fijne dag. Tonny en Trees hadden alles weer fijn geregeld!

10 opmerkingen:

nadia zei

Het was een superdag en ik vind jouw paarse "omslag" ook erg mooi geworden. Zal straks een mooi geheel gaan worden met die sierlijke lettertjes.

Janny de Roo zei

Heb via alle mails en foto's even lekker mee kunnen genieten.

Tonny zei

Ik was ook blij dat ik je prachtige werk voor de Biezenmortel heb kunnen bewonderen. Wat een veelheid van technieken. Geweldig!
En nogmaals bedankt voor het ontzettend leuke pakketje dat je voor Trees en mij had samengesteld. Wat een geweldig cadeautje is dat!

marjolijn zei

Zou jammer dat ik er niet bij aanwezig kon zijn. Nou ja, maar weer hopen op volgende jaar! Jullie zijn ook lekker aan het werk gezet door Tonny.
gr. Marjolijn

Aart zei

Vandaag heb ik het resultaat gezien van Annemiek, het zag er mooi uit!
http://quiltaart.blogspot.com

Ineke zei

Ja leuk hè. Ik heb het op andere blogs ook al gezien. Een tijd geleden heb ik ook eens pakpapier gekreukeld en er iets op geprint, daar kun je ook alle kanten mee uit.

Liesbeth Wessels zei

Hannie wat is jouw paarse kaft mooi geworden. Ik ben nog een cent verder dan donderdag, maar dat komt wel. groeten van liesbeth

Anoniem zei

je paarse werk is prachtige geworden!
groet Rian

Anoniem zei

Het is weer allemaal mooi Hannie.
grt. Riet.

Anoniem zei

Ziet er gezellig en inspirerend uit.
Marjo