dinsdag 2 augustus 2011

Portfolio

Voor de Biezenmortel Masterclass in September wordt verwacht, dat we buiten de 2 werkstukken die dan klaar moeten zijn, ook nog een portfolio maken.
Nu had ik zo'n portfolio nog nooit gemaakt, behalve de foto's die ik regelmatig maak van werkstukken. Hier en daar mijn licht eens opgestoken. Maar gelukkig stuurde onze coördinator een overzicht van wat er zoal in kan en mag! Ik heb het zo zakelijk mogelijk gehouden . Maar wil in de map toch iets van mijn werk laten zien van de verschillende cursussen en groepen, die ik volgde en waar ik lid van ben. Het was nog wel een gezoek, om alle data weer te vinden van jaren geleden!
De map die ik maakte kan ik hier wel laten zien. Wat er in staat, heb ik al vaker op de blog laten zien.
Zoals vaker maakte ik een collage van de verschillende technieken die ik gebruik in mijn werkje, o.a. zeefdruk stempelen en fotoprintjes. De map zelf is van een zelfgeverfde lapgemaakt. Een leuk werkje om tussendoor te doen. Met de rest van het werk zal ik nog even flink door moeten gaan!

10 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Dit ziet er veel belovend uit, zodanig, dat een ieder wel nieuwsgierig wordt, wat er binnenin die map zal zitten. Gaat vast lukken Hannie.

Marion zei

Nou de buitenkant van je map ziet er al geweldig uit, de inhoud zal nog mooier zijn. Ben benieuwd om het door te bladeren, nog even wachten tot september. Veel plezier verder met je voorbereidingen.

Liesbeth Wessels zei

Prachtig maar van jou verwachten we niet anders. Mooi, kleurrijk, gevarieerd, goede compositie, te veel om op te noemen. Heel leuk dat je zoiets gaat doen, ik ben benieuwd wat je door weer opsteekt. groeten van liesbeth

Christina Fokkema zei

Op die manier houd je wel al je werken bij elkaar en heb je overzicht in de kennis die je hebt vergaard.

Suus zei

Dat is echt veel gezoek en veel denkwerk, ik had dat ook met mijn website. Maar het is de moeite waard, als je nu iets nieuws maakt dan heb je het er zo weer bij staan, en blijf je uptodate. Mooie omslag Hannie. Een portfolio moet ik ook nog maken.

Ellen zei

Wat een prachtige collage Hannie,ben toch ook wel benieuwd naar de inhoud. Gr Ellen

modern art zei

Hoi Hannie, zoals vanouds weer een prachtige omslag, het vullen van je portfolio is een leuke bezigheid, herinneringen en technieken komen weer tevoorschijn. Ook waar je hebt gehangen is altijd leuk om weer terug te zien.
gr.mia

Corinne zei

Dit is een prachtige map geworden. Wil hem graag in het echt zien. Misschien kan je hem in september meenemen.

Anoniem zei

Prachtige map Hannie,zoals iedereen ben ik ook nieusgierig naar de inhoud. grt. Riet.

Sonja Thalen zei

Een portfolio uitzoeken, daar gaat heel veel werk inzitten, zelf heb ik het sinds dit jaar perfect bij gewerkt.Als je mijn blog leest staat er bij iedere quilt de informatie die daar bij hoort, en zo staat het dan ook in mijn boek. Maar nog zonder zo'n mooie omslag die jij hebt gemaakt.