vrijdag 8 april 2011

Transfer verf afdrukken

Enkele weken geleden verfde ik een aantal A4tjes met mijn nieuwe transfer-poeder. In de stoffenla lagen nog een aantal glanzende synthetische lappen die ik ooit meeverfde . De kleuren zijn dan wat lichter.,maar best bruikbaar,zoals nu met de bovenstaande afdrukjes. Het is altijd weer een verrassing hoe het wordt met een al gekleurde ondergrond? Wel vind ik het jammer dat de afdrukken maar op A4 formaat zijn. Ik ga eens op zoek naar geschikt papier op groot formaat! Moet niet te poreus zijn, maar ook weer niet te glad. Misschien heeft iemand een tip voor me?

6 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Hoi hannie
Ziet er weer spannend uit, met die speciale glans.
Er is ook A3 papier te koop bij een kantoorboekhandel(zelfde kwaliteit) en anders dun tekenpapier. de Action heeft ook wel een grotere blokken. groeten van liesbeth

Suus zei

Ziet er mooi uit hoor je lappen, weer een leuk vooraadje.

Anoniem zei

Gefeliciteerd, dat je geselecteerd bent voor de Art-quilt.Je verdient het hoor.
Ook je boekenleggers zijn super, ook die je ontvangen hebt zijn mooi. En je kaart en lapjes zijn ook prachtig, mooie kleuren.
Groejes, Wies

cri-cri zei

de mi-teint van canson is een heel goed papier ...als je het op 160gr koopt kan je zeker voor zoiets gebruiken...je vindt het in winkels waar teken en schildermateriaal verkocht wordt ...succes !

Christina Fokkema zei

Wat zijn ze mooi geworden! Ik ben nu al weer benieuwd wat voor moois je daar weer van gaat maken.

Gerda zei

Je kunt meerdere afdrukken maken van 1 stuk papier,de volgende afdrukken zijn soms nog beter dan de eerste. En zo kun je een groter vlak opbouwen. Als je het niet te stijfjes wil maken, scheur dan je blad in stukjes en druk al die stukjes meerdere malen af waarbij je een gevarieerde lap opbouwt.
Succes!