woensdag 5 januari 2011

70 jaar met bijzondere cadeaus!

Gisteren werd ik 70 jaar, en afgelopen Zondag vierde ik dat met mijn familie en kinderen!
Ze komen 'smiddags en blijven dan ook een hapje mee eten Dus heb ik een paar flinke pannen maaltijd soep gemaakt en de nodige hapjes!
Op de dag zelf komen altijd mijn vriendinnen en goede kennissen. De hele dag door. Ik ben enorm verwend, met boekenbonnen, kunstboeken, prachtige kaarten van de fibermailgroep, leuke mails en te gekke cadeaus, waarvan ik er enkele bijzondere wil laten zien! Hierboven een etagére gemaakt door zus Wiesje met servies onderdelen van de kringloopwinkel!. Echt heel grappig!

Dit is de zitting van een krukje van sloophout, gemaakt door zwager Puck! De zitting maakte ik er zelf op maandag middag van een sneeuwgeverfde lap met dunne vulling en stikwerk.


En hier dan het krukje dat ik gebruik als zitje of tafeltje . Ik zag al wel kasten van sloophout , maar nog geen krukjes! Helemaal te gek! Onder de lap voor de zitting heb een dik stuk fiberfill gelegd om lekker zacht te zitten.
Het was even flink wat voorbereiding en organiseren, voor die twee drukke dagen maar het was ó zo gezellig!

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Hannie dat is toevallig. Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en je bent idd heel erg verwend met leuke kado's.
Groet, Ineke

Liesbeth Wessels zei

Nou Hannie, laat ik je die 70 nog niet gegeven hebben, jouw ideeen zijn zo modern en van deze tijd. Zo wil iedereen wel 70 worden !!

Aart zei

Hannie, van Harte gefeliciteerd met de 7 kruisjes! Ga rustig door met ademhalen.
http://quiltaart.blogspot.com

Suus zei

Ik had niet gedacht dat je pas 70 bent geworden, je hebt zulke leuke en vernieuwende ideen. Om een voorbeeld aan te nemen.

mia de vos-weber zei

heel nederig wens ik je (te laat maar met goede bedoelingen) felicitaties met je verjaardag.

Oh en wat een leuk idee heb je weer bedacht, sloopkruk.

gr. mia

Sonja zei

Hallo Hannie, nog gefeliciteerd met je 70 ste verjaardag, dacht dat je jonger was :)

christina zei

Nog van harte gefeliciteerd met jouw zevende kruisje. Het moet wel fantastisch zijn om zo'n leeftijd te bereiken en dan nog steeds van die mooie dingen te kunnen maken. En daarnaast blijf jij jezelf ook nog steeds ontwikkelen. Voor dat soort mensen heb ik diep respect.

Margeeth zei

Hannie,
Ook van mij van harte gefeliciteerd met dit kroonjaar!

Janny zei

Ik sluit me heel graag aan bij de vorige spreeksters, ook ik gaf je nog geen 70, al ken ik je niet persoonlijk. Ik ben daarbij vergeleken nog een "broekkie". Als alles naar wens verloopt mag ik dit jaar 6 kruisjes op mijn naam schrijven. Alsnog VAN HARTE GEFELICITEERD...!!

Tonny zei

Laat ik nou denken dat je 67 werd! En alleen omdat ik je dit jaar ontmoet heb en dacht dat je dat gezegd had want ik had je veel jonger geschat. In ieder geval ben je veel jonger van geest.Van harte gefeliciteerd en hopelijk gauw tot ziens.

Liefs, Tonny

Ati. zei

Bijna 10 dagen te laat maar toch nog van harte gefeliciteerd Hannie!
Prachtige kaarten heb je gekregen!

Corryna zei

Wat mooi dat mensen zelf iets voor je gemaakt hebben. En 70 jaar... Je komt op mij veel jonger over. Je bent heel modern en actief. Houd dat maar zo!

Anoniem zei

Shirts kunnen worden bedrukt bij http://www.shirtdrukker.nl