vrijdag 7 januari 2011

Nog meer lapjes in potjes!

Afgelopen week heb ik tussen de bedrijven door nog wat potten gevuld met verf en lapjes. Hier zie je ze gezellig op de verwarming in de keuken staan broeien, met 5 verschillende kleuren.
Van links naar rechts: Lapis Lazuli, Amazoniet, Peridoot, Cinnaber en Zonnesteen.

En hier het resultaat. Je ziet bijna geen verschil tussen de lapjes met Lapis Lazuli en Amazoniet . Ook is er maar weinig verschil tussen de onderste in de pot en de bovenste. Maar aldoende leert men? Jammer: Ze zijn altijd wel bruikbaar natuurlijk. Ik heb stickers op de lapjes geplakt om niet weer dezelfde verf te gebruiken. Een leuk gezicht is het wel, die stapeltjes!

7 opmerkingen:

Suus zei

Mischien had je iets langer moeten wachten voordat het volgende lapje erbij ging? Toch mooie gekleurde stapeltjes.

marjolijn zei

maar volgens mij wel heel bruikbare lapjes, zo bij elkaar. Mooie kleurtjes ook geworden. En net als Suus zegt, misschien iets te snel bij elkaar gedaan. Dus leuk om het nog eens uit te proberen.

mia de vos-weber zei

Leuk rijtje potjes heb je zo, en de uitkomst is niet verkeerd altijd wel te gebruiken.
gr. mia

Margeeth zei

Zoiets heb ik ook gehad, Angeliet en Ameriet gaven wel heel erg dezelfde kleuren. Het was verf die ik in de uitverkoop had gekocht waarbij werd aangegeven dat ze niet konden instaan voor de accuraatheid van de kleuren, misschien is jouw verf van diezelfde uitverkoop afkomstig?

Anoniem zei

Altijd spannend wat het resultaat wordt. Het zijn leuke lapjes geworden.
Marjo

christina zei

en het is toch heerlijk om uit je eigen voorraad te putten

Inge Slaats zei

Hé dat is leuk, potjes met lapjes erin en dan zulke mooie kleurtjes. Oh en eenmaal uit de potjes zien ze er ook geweldig uit. Daar ga je vast weer iets moois van maken.

En Hannie, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben een beetje laat, maar heb de afgelopen tijd het bloggen wat verwaarloosd.

Groetjes,
Inge