woensdag 19 januari 2011

"Op Leeftijd!"

Zoals ik in een vorig bericht schreef, werd ik enkele weken geleden 70. Een kroonjaar hoor ik van verschillende mensen! En ook: Je bent al aardig op leeftijd! Het lag dus het meest voor de hand dat ik dit feit verwerkte in een quiltje voor de Dagboekquiltgroep A-Fier.

Als ondergrond nam ik een monoprint die ik eerder maakte. Met allerlei technieken en materialen en in verschillende lettertypes heb ik 70 aangebracht. Met stempelwerk, tyvek puffpaste, een stuk boekpagina , leer en organza opgestikt en rondom gestikt.
Maar mijn leeftijd weerhoudt me niet om verder te gaan met werkstukjes te maken voor de verschillende groepen waar ik lid van ben! Ik ga gewoon lekker door!

10 opmerkingen:

Shirley zei

Tuurlijk is leeftijd geen belemmering voor de creatieve mens, lekker doorgaan met het maken van mooie dingen en een bron van inspiratie zijn voor anderen. Mijn moeder is 79 en ondanks problemen met handen en ogen nog zo druk bezig. Vooral allerlei verftechnieken, en het verwerken van al deze lapjes (of stukjes ervan) tot quilts is haar lust en haar leven.

Nienke zei

Mooi en origineel, optelsom van ervaringen, desteleuker.

nadia zei

Zo mag ik het horen, Hannie! Doe zo voort!

Ati. zei

Cijfers zijn maar een aanduiding. Je bent zo oud als je je voelt! Blij doorgaan met alle leuke dingen in het leven Hannie!

Sonja zei

Je bent zo jong als je je voelt, doe lekker de dingen die je leuk vind.

Inge Slaats zei

Hartstikke mooi weer, Hannie. En natuurlijk ga je door, je bent pas 70 en zit nog boordevol inspiratie volgens mij.

suziqu's thread works zei

Your quilting is just beautiful!

Suus zei

Jong van geest Hannie, dus fijn dat je gewoon lekker door gaat, volgens mij is dat ook heel erg goed voor een mens. Mooi quiltje heb je gemaakt.

Corinne zei

Prachtige kaart Hannie. Fijn dat je gewoon door gaat, ik zou je niet willen missen.

Anoniem zei

Mooi geworden Han,en gewoon door gaan ik vind je nog niet oud dat weet je lieve groeten Riet.