maandag 18 oktober 2010

Nogmaals een "Vesting vol quilts"!

Afgelopen weekend is de tentoonstelling in Woudrichem geopend. Vanwege het lustrum van "Schering en Inslag" heeft de winkel een grote tt. georganiseerd. Werkelijk een vesting vol!
Op verschillende locaties waren de quilts ( hoofdzakelijk tradioneel) te bekijken. Een hele grote Megaquilt is gemaakt met blokken door de deelnemers aan de bootttochten die er een poosje geleden waren georganiseerd. Te zien op de blog van Margeeth! Ook mijn quiltjes hingen er, in de "Galerie".
Ik had enkele jaren geleden een Masterclass gevolgd in Fredeshiem"Steenwijk.. Daar heb ik de middenpanelen gemaakt. Zo'n masterclass is een aanrader! Komend jaar organiseert de groep "Freetex"olv. Dineke Ugen en Hedy Verstoep weer twee midweken in Fredeshiem. thema:
"In Beweging" De werkjes van die masterclass heb ik voor deze tt. verder afgemaakt.
Bovenstaand werk is getiteld "Home"

Ook dit quiltje heb ik verwerkt met een rand. En heel intensief machinaal quiltwerk,en wat versieringen. De maat van de quiltjes is: 65 x 54 cm. De tentoonstelling is nog tot 24 October te bekijken.

8 opmerkingen:

vilterietje zei

Hannie, wat een aparte werkjes! Asl ik het goed begrepen heb, worden ze tentoongesteld? Nou, dikke pluim voor je creativiteit!
Lieve groet en tot...Riet

Aart zei

Ik ga ze woensdag bekijken!
http://quiltaart.blogspot.com

Margeeth zei

Ik heb ze zien hangen hoor, alletwee. Eén van de twee (de paarse geloof ik) hing trouwens naast een quilt (3 panelen, overlopend geel oranje groen en veel bling) gemaakt door mijn schoonmoeder.

Ati. zei

Prachtig werk Hannie! Het zal een interesante tentoonsteling worden.

Inge Slaats zei

Wat leuk dat je naar de tentoonstelling was. Voor mij zit het er niet in, helaas.
Jij hebt prachtige werkstukken ingeleverd. Schitterend, die kleuren en nou ja, alles, gewoon heel erg mooi!!

Groetjes,
Inge

christina zei

Het moet fantastisch zijn om jouw eigen quilts daar te zien hangen. Ik ben gek op paars, dus die onderste vind ik helemaal geweldig.

marjolijn zei

Dat ziet er prachtig uit Hannie. Ja, zo'n masterclass staat nog op mijn verlanglijstje. Prijs heeft me tot nu toe wat tegengehouden.
groetjes, Marjolijn

Suus zei

Oh die zijn erg mooi Hannie, leuk hoor om ze vast op je blog te zien.