zondag 12 september 2010

Opening tentoonstelling Deventer

In het vorige bericht een detail, nu dan mijn quilt in zijn geheel. Afgelopen Vrijdag was ik natuurlijk ook in Deventer bij de opening van de tentoonstelling. Een prachtige locatie, deze ruime lichte Lebuïnes kerk. Mooie quilts gezien, vooral ook de eindopdrachten van de groepen "Quilten Speciaal." Er waren zeer mooie werkstukken bij, die me echt aanspraken ! We hebben niet meer de route door de stad gevolgd, om de quilts in de winkels te zien, omdat we vóór de file thuis wilden zijn. Helaas niet helemaal gelukt. De radio waarschuwde voor een enorme file, dus zijn we via een andere route naar huis gereden. Een half uurtje langer, maar gelukkig niet stil gestaan in de file!

Mijn quilt voor het thema "Multicultureel" had een mooi plekje gekregen langs de preekstoel. IDe titel "Wereldmuziek en dans" verwijst naar het Festival Mundial dat elk jaar in Tilburg wordt gehouden.
Ook erg leuk waren de ontmoetingen met bekenden en met mensen die ik alleen van Internet ken. Voor degenen die nog gaan kijken de komende dagen, de T.T. is beslist een bezoekje waard!
De organisatoren en vele medewerkers hebben weer prachtig werk verricht!

7 opmerkingen:

christina zei

Als hij naast de preekstoel hangt, heeft ie wel een heel bijzondere plek gekregen.

Ik vind het altijd weer knap hoe mensen met een thema kunnen werken. Het is jou in ieder geval prima gelukt met deze prachtige quilt. Zo heerlijk kleurrijk.

Ellen zei

Ik ga dinsdag kijken Hannie,ik vind de quilt op de foto al zo mooi.

Corinne zei

Je quilt hing heel mooi centraal in de kerk, je kon hem niet missen, prachtige plek voor een prachtig werk.

Liesbeth Wessels zei

Oh Hannie, de quilt is erg mooi !!Ik ga woensdag kijken.
Had je ook graag daar zo maar tegengekomen, maar er komen nog meer dagen. groet liesbeth

Suus zei

Ik heb `m gisteren weer zien hangen. Mijn vriendin vind `m ook erg mooi.

mia de vos-weber zei

Jammer dat ik niet naar de TT in Deventer kan, maar het zien van jouw quilt op je blog maakt veel goed. Mooi zoals je met het thema bent omgegaan.

gr. mia

Janny zei

Ik ben dit keer helaas niet naar de tentoonstelling geweest, vanwege mijn vakantie naar Denemarken. Ik had jouw quilt graag in het echt bewonderd.