donderdag 28 januari 2010

Fata Morgana

Sinds kort ben ik lid van A-Fier de dagboekquiltjes site. Elke maand kun je een quiltje maken, met een thema. Wat er voorvalt , indruk maakte ,of wat je belangrijk vond. Voor mij dus de eerste keer. Heel spannend! Nu had ik al snel een idee, want 2 januari zijn we met onze zonen , kleinkinderen en mijn broer, naar de Winter Efteling geweest. Het had net behoorlijk gesneeuwd, zodat het park eruit zag als in een sprookje! Het was een dag met een gouden randje! Naar aanleiding daarvan maakte ik dit werkje . De ondergrond is een lap die ik bewerkte bij de workshop van Ella Koopman . een polyestersatijn, waar ik vouwen in heb gestreken en daarna met de verfspuit heb bewerkt. Hierop een vrije afbeelding van een foto die ik maakte tijdens de "Droomvlucht" Omdat de achtergrond wat "onwezenlijk"aandoet, heb ik als titel gekozen voor "Fata Morgana.

6 opmerkingen:

Margeeth zei

Ik had het bij Afier ook al gezegd; hij is mooi!

nadia zei

Mooi quiltje Hannie, heel sprookjesachtig! Mijn oudste dochter gaat zondag naar de efteling met vrienden en heeft daar heel veel zin in. Wat betreft de ATC's, ik krijg er 3 terug, de vierde die ik maakte is als bedankje voor de host (degene die de swap organiseert) bedoeld. Het is altijd maar afwachten of je iets moois terugkrijgt, meestal wel maar het valt ook wel eens tegen....

Suus zei

Hij is prachtig.

Corinne zei

Erg mooi Hannie, echt sprookjesachtige. Je hebt de juiste snaar geraakt.

mia de vos zei

Hallo Hannie,
Echt een sprookje.
mia

Janny zei

De titel vind ik helemaal bij het werkstuk passen. Wat een goed idee om je familie er bij op te zetten. Dat de achtergrond wat mistig overkomt vind ik juist prachtig !