donderdag 14 augustus 2014

Eindelijk afgemaakt!

 
Al van vorig jaar lag dit werkje in de kast. Begonnen tijdens een workshop in het Kantmuseum Horst, gegeven door Wil Fritsma.
 Eindelijk eens tijd gevonden om er verder aan te werken! Eigenlijk was het niet eens zoveel werk behalve dan het wegbranden, wat buiten moest gebeuren. en dat lukte vorig week met het mooie weer.
 Het is in een transparant frame gezet ,dat ik er meteen bij had gekocht.
Op een mooi plekje is het opgehangen  in mijn keukenraam naast de voordeur, dus goed in de kijk.
Ik heb gewerkt met de voorbeelden die we erbij kregen, en ook eigen tekeningetjes toegevoegd. maar natuurlijk ga ik nog eens een heel ander eigen ontwerp maken!
 Kijk op de site van Wil  als je  ook een workshop met deze techniek wilt volgen?

10 opmerkingen:

joke zei

Mooi geworden Hannie! Lijkt veel op de techniek van Susan Lenz.

feltfree på Åsly zei

Wat een mooi kunstwerk.

Janny de Roo zei

Ieder kunstwerkje met deze techniek is weer anders, zo ook de jouwe en hij is ook heel mooi geworden. Natuurlijk moet het ergens hangen waar het goed opgemerkt wordt. Je zult er nog veel opmerkingen over krijgen.

janneke zei

Ligt bij mij ook nog te wachten om af te maken. Maar als ik dit nu zie...ga ik gauw weer eens verder. Blijft een leuke techniek!

els zei

Erg mooi geworden Hannie. Ben erg benieuwd hoe je eigen ontwerp gaat worden.

Ineke zei

Ze blijven mooi die transparante quiltjes.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Is zonde als zo iets moois in de kast blijft liggen. Wat voor frame is het en waar heb je het gekocht want het geeft me een idee voor ons nieuwe huis.

Conny zei

Mooi geworden Hannie,
gr.

marjolijn zei

Prachtig geworden. Zo voor het raam komt het natuurlijk ook heel mooi uit. Ben wel heel benieuwd als het de signatuur van Hannie gaat krijgen. Succes met je ontwerp.

Johanna Faber zei

Wat mooi Hannie, wat een kunstwerk
Ik weet nog toen ik in de Uk woonden, ik naar een workshop ging, en die dat deed, dat was toen pas in!!!!!! en iedereen riep O wat zonde, maar als je dit ziet, wat een schitterend resultaat
Groetjes uit Zweden