donderdag 10 april 2014

mail art


 Net als meer leden van de fibermailgroep deed ik mee met de mail -art ruil., tijdens de patchworkdagen hingen de kaarten in de tt.  Je maakt een of meerder kaarten en stuurt die naar de broodfabriek  in Rijswijk, je krijgt dan  even zoveel kaarten retour.  die kwamen deze week aan. De bovenstaande is een "strakke" kaart gemaakt door Tiny Lapére uit Heiloo.
 De onderstaande kaart was gemaakt door Ton ter Heerdt  lid van onze fibermailgroep!
Leuk om zo fraaie kaarten te ontvangen. Ik vond dat er mooie inzendingen bij waren, maar de hoeveelheid deelnemers viel wat tegen, ik had er meer verwacht?
De kaarten die ik instuurde , zie je hier.


Ondertussen zijn de patchwork en Quiltdagen  weer voorbij, en ik was er Zaterdag even. mooie tentoonstellingen o.a.  de fraaie kleurige quilts van Ineke van Unen, en de Duitse groep Textil 21. Mooi en afwisselend werk. 
Ze exposeren ook nog een poosje in het textielmuseum Bocholt net over de Duitse grens. Staat ook nog op mijn lijstje van musea!
Werken om veel inspiratie op te doen! Geen foto's gemaakt maar wel het nodige materiaal aangeschaft, en er Conny ontmoet . we hadden afgesproken om samen even koffie te drinken en wat rond te kijken.
Alles bij elkaar een leuke dag!

5 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Grappig heb vandaag er ook over geschreven.Ik zag jouw kaarten daar ook nog hangen Ja Bocholt wil ik ook naar toe, leuk programma daar. groeten van liesbeth

simone zei

Ik mocht een kaart van jou ontvangen, een mooie aanvulling op mijn collectie.

Johanna Faber zei

Schitterend
Wat een unieke collectie krijg je zo
Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden

Janny de Roo zei

Heb getwijfeld om ook mee te doen....tja en achteraf had ik dat natuurlijk ook moeten doen.... Jij hebt ook hele mooie kaarten teruggekregen Hannie.

Quilts and Newf's zei

hoi , ook ik heb meegedaan met mail art , en heb 3 kaarten ingestuurd vond het zo leuk . Heb inmiddels 1 kaart retour en die is prachtig.
wacht met spanning af of de andere 2 kaarten nog komen.
de kaarten die jij ingestuurd hebt en ontvangen zijn heel mooi.
gr Erika