zondag 13 oktober 2013

Verwennerijen!

 
Meestal schrijf ik niets echt persoonlijks op mijn blog,  maar zoals  de meeste bloggers inmiddels wel hebben gehoord, ben ik een poosje behoorlijk ziek geweest. Een ziekenhuisopname , en nu nog niet helemaal fit, maar er zit langzaam verbetering in. Daarom wil ik niet nalaten om hier iedereen te bedanken, voor alle lieve wensen ,kaarten , bloemen , tijdschriften ,en  boeken maar ook voor de leuke en opwekkende  mailtjes. Alsof ik jarig was, deze verwennerijen. Heel veel dank!
 
 
 
Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwam ook nog deze mooie give away, van Joke . Een schattig gevilt hoesje  voor mijn mobieltje.
Ik heb haar al persoonlijk bedankt, maar ook nog vanaf hier!
 
 
En om het allemaal nog spannender te maken, was ik afgelopen week de 100. 00ste bezoeker op de blog van  Liesbeth Ik bezoek haar blog regelmatig , vooral ook om de interessante technieken , die ze vaak toont.
Ik mocht kiezen  wat ik graag wilde. Op haar blog zag ik een mooie veer van papier, dat leek me wel erg leuk om kaarten en collages te maken, compleet met de beschrijving erbij!
Alsof dat nog niet genoeg was, stuurde ze via "Mijn - Eigen" een  waardebon . Een heel mooie uitvoering, die tevens ook een tip is , om na te volgen?
 
Alles bij elkaar is het geweldig deze attenties.Het heeft me echt goed gedaan!
 

14 opmerkingen:

ann vanherle zei

Wist hier niets van , wens je een volledig herstel en nog veel textielplezier!!!

meta zei

Fijn dat het beter gaat, Hannie!

Ineke zei

Al die verwennerij werkt als een medicijn. Je hebt het verdiend.

els zei

En je hebt het ook helemaal verdiend. Je bent zelf altijd zo attent. Hoop dat het iedere dag een beetje beter gaat. Pas goed op jezelf!

Suus zei

Wat heerlijk dan hè om zo verwend te worden en dat had je ook verdiend. Ook jij deelt graag met anderen en zo krijg je ook wat terug. Wel een vervelende reden natuurlijk.

christina zei

Lang leve blogland. En als iemand het verdient ben jij het Hannie. Want jij bent de trouwste blogger en staat altijd voor iedereen klaar. Fijn dat het beter met je gaat. Wens je volledige beterschap de komende tijd.

Janny de Roo zei

Van harte gegund Hannie en inderdaad : wie zaait zal oogsten, ook in de positieve zin.

joke zei

Fijn dat je zoveel kaarten e.d. hebt gekregen. Ik had dat ook wel verwacht, je bent zelf altijd zo attent. Fijn dat het beter gaat nu. Leuk die bon van mijn eigen. Bij jou vlakbij, dus je kunt lekker gaan snuffelen.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Gelukkig gaat het al weer wat beter. Hopelijk ben je snel de oude.

Anoniem zei

Ik ben blij te horen dat het beter met je gaat. Groetjes Saskia.

mia zei

Je krijgt wat je verdient, zeg ik altijd. Lieve Hannie als er iemand het verdient om verwent te worden ben jij het wel, je hebt altijd aandacht voor een ander. Ik hoop dat je deze periode snel achter je kan laten.

Anita zei

Wat ben je heerlijk verwend, maar dat verdien je dan ook heel erg. geniet nog maar van al het moois.

Anoniem zei

Leuke cadeautjes heb je gekregen.
Heb je echt wel verdiend.
Hopelijk gaat het snel beter.
Liefs,
Wies

Anoniem zei

fijn dat je weer opknapt. Al die leuke cadeautjes zijn zeker een hart onder de riem.
groet Rian