dinsdag 19 februari 2013

Beursaankopen en spannende post!

 
Net als veel medebloggers ging ik Zondag naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Voor mij de eerste keer, al was ik wel eens op de beurs in Rotterdam. Maar Zwolle schijnt de grootste van het land te zijn. Dacht ik ook bij binnenkomst in de enorme hal!  Enkele bekenden ontmoet , heel gezellig! en natuurlijk had ik een lijstje met dingen die ik ( nodig) had?
 Hier mijn aankopen:
Bij Stof tot Verven had ik poplin besteld  13 mtr ,en basiskleuren verf. ook nog verfmengbakjes, die zo gemakkelijk bleken bij het  serie verven, en natuurlijk gekeken bij het stoomverven van wol.  ( Daar wil ik voorlopig  niet mee beginnen)
 
Bij een andere stand kocht ik superzachte tussenvulling 50% bamboe 50% katoen, 280 breed. 
 
 Bij Mijn Eigen: Info gevraagd over de nieuwe gecoate poederverf. ( Lijkt me super, maar eerst mijn voorraad procion opmaken!) Wel een pakje Shrink-a-bit II meegenomen waar ik mee wil experimenteren uit het boek van June Barnes, dat al een hele poos hier in de kast staat.
 
 
Nog prachtige kleuren rayongaren gekocht, in kleuren die op waren in mijn voorraad.
 
Bij ons Quiltersgilde natuurlijk de postzegels gekocht, en elders  nog enkele pakjes topstich naalden.
 
Als afsluiter  3 bollen prachtige wol om een vestje te breien, dat al op de pennen staat!
Voorlopig zul je mij niet horen klagen dat ik me verveel?
 
 
 
 
En als spannende post kwam vandaag een dikke enveloppe met staalkaarten die 26 mensen verfden, waar ik ook aan mee deed, en door Nienke werden verstuurd. Een geweldig idee van haar om dit te organiseren! Het is een lust voor het oog al deze kaarten bij elkaar te zien! Hier ga ik zeker mee aan de slag! Nu nog wat beter weer zodat ik buiten kan verven, en de zakjes lekker in de zon kunnen broeien!
 Mijn dank aan Nienke voor haar geweldig idee en organisatie!
 

13 opmerkingen:

mia zei

Het was inderdaad gezellig in Zwolle, morgen ga ik die gecoate verf uitproberen, ben benieuwd naar het resultaat. Mooie wol heb je gekocht is daar ook dat patroon bij waar je het over had? EN DAN DIE STAALKAARTEN moet helaas tot vrijdag wachten maar wat ziet die stapel er geweldig uit.

feltfree på Åsly zei

Wat een heerlijke aankopen.
Groetjes Frederika

vrouw Hommel zei

Poeh, dat zijn geen verkeerde aankopen. En wat mooi die stalenkaarten

Dea zei

Mooie aankopen en die staalkaarten, ja, die zijn geweldig!

christina zei

jammer dat we elkaar zijn misgelopen.

quiltvaria zei

Je hebt mooie spullen gekocht. Je boek is 1 van mijn favorieten. Veel plezier met je aankopen.

Liesbeth Wessels zei

geweldige aankopen, het boek heb ik even op mijn pinlijst gezet. Ziet er erg leuk uit. groeten van liesbeth

joke zei

Mooie aankopen. Ik ben vooral benieuwd naar je ervaringen met het shrink spul van Mijn-Eigen. Ik heb dat boek ook, maar er nog niets mee gedaan.

Janny de Roo zei

Zijn we elkaar weer mis gelopen Hannie... en ik kocht ook dat shrink spul bij Mijn-Eigen....Zowel het dikkere spul als wel dat dunne. Ik las thuis dat je het na gebruik in de wasmachine moet stoppen, dat was mij niet verteld..! Nou ja we zien wel weer, het groene model dat er hing,zag er erg leuk uit.

els zei

Wat een heerlijk stapeltje aankopen.
In het boek van June Barnes zit ik regelmatig verlekkerd te lezen. Maar heb nog niets uitgeprobeerd.
Ben erg benieuwd wat je met het shrink spul gaat doen. Kan niet anders dan iets moois worden als het in jouw handen terecht komt.
We zijn nieuwgierig!

Anoniem zei

wat een leuke dingen heb je gekocht. Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken/doen.
Ik was vrijdag op de beurs en heb ook genoten ,maar niet veel gekocht. Heb nog veel materialen in huis en wil daar eerst meer van opmaken.
groet Rian

Suus zei

Jammer dat ik je gemist heb normaal ga ik ook altijd zondags maar deze keer hadden we een verjaardag en ben ik zaterdag geweest, erg leuk maar veel te druk. Mooie aankopen heb je gedaan en dan zie ik je topstitsch naalden en kreun die ben ik dus vergeten.

Anoniem zei

Wat fijn om zo,n leuke dingen te kopen.Ben benieuwd wat je er allemaal van maakt.En dan gaan breien dat vind ik helemaal bijzonder Sukses met alles. Grt. Riet.