zaterdag 5 januari 2013

Help!

Vandaag wilde ik een berichtje op de blog zetten, maar kon tot mijn grote schrik geen foto's meer plaatsen. Alles geprobeerd, maar tot nu toe geen resultaat. Als ik nu eens wist wat ik verkeerd doe?
Zou het helpen als ik  de alleroudste  berichten verwijder? Misschien kan iemand mij helpen?


6 opmerkingen:

Aart zei

Hannie, er zijn 3 opties. De eerste is oude foto's verwijderen, de 2e is de foto's kleiner te maken en de derde is je Picasa album uitbreiden, maar dat gaat geld kosten.
Succes!!
http://quiltaart.blogspot.nl

joke zei

Ik had al eens meer van dit probleem gehoord, dus vanaf dat moment verklein ik mijn foto' voor ik ze plaats, maar op enig moment is je ruimte kennelijk vol en als je foto's uit het album verwijdert verdwijnen ze ook van je blog.

Janien zei

Ik had hetzelfde probleem. Nu heb ik ze het picasa album geplaatst. Eerst daarin en daarna via de juiste optie op blogger. Dat kun je ook proberen, als je picasa album nog niet vol is. Anders idd eerst wat verwijderen...
Succes. Hopelijk werkt het.

Wil zei

Het kan ook aan je browser liggen. Ik heb dit probleem ook sinds gisteren met Explorer terwijl ik via Chrome wel foto's kan plaatsen.

Janny de Roo zei

Dit probleem heb ik vaker gehoord, daarom heb ik uit voorzorg oude berichten verwijderd, met name die niets met mijn hobby te maken hebben..!
Succes Hannie, want dit is erg vervelend !

Jeanine zei

Foto's die verkleind zijn (langste zijde max 800 pixels)nemen o percent plaats in. Dus vanaf nu alle fot's verkleinen en je kan oneindig plaatsen. Is echt waar hoor. Kan je lezen bij de kleine lettertjes van piccasa..... Ik doe het zo en het werkt.

Groetjes,
Jeanine