maandag 6 augustus 2012

Fibermail ruil: "Gezicht"


Bij de fibermailgroep was afgelopen maand het thema: "Gezicht" . Leek me erg leuk, dus heb ik ook maar weer eens ingeschreven!  Toevallig was het een duoruil, en kreeg ik enkele dagen geleden dit grappig portret van Tieneke uit Oss. Heel mooi gemaakt met applicatie op een ondergrond met glittertjes! Geweldig leuk toch hé om dit in de brievenbus te krijgen!


 

Voor haar maakte ik een totaal ander gezicht. Met zeefdruk en tekst op een geverfd lapje, verwerkt met tyvek, lutrador, stempels, en kraaltjes. Inmiddels is de kaart bij Tieneke aangekomen.


En omdat het gemakkelijk is  tegelijk twee kaarten te maken : Dit gezicht met zeefdruk op organza geprint.Ook weer een zeefdruktekst, lutrador, en gesmolten bloemenfolie.
Ligt klaar voor reserve.


7 opmerkingen:

Suus zei

Ze zijn allemaal prachtig Hannie.

Janny de Roo zei

wow wat prachtig, ofschoon mijn voorkeur uitgaat naar de laatste kaart. Op de één of andere manier spreken mij de kleuren deze keer meer aan. Ik moet nog aan de mijne beginnen. Krijg er maar geen "slok op", zoals ze het hier noemen, maar de tijd dringt.....!

Anoniem zei

Leuke ruil.

feltfree på Åsly zei

Wat ziet het er weer voortreffelijk uit.Mooie technieken Leuk die fiberruil. Spannend ook wat je dan krijgt.
Groetjes Frederika

Anoniem zei

heel mooie kaarten heb je gemaakt!!
groet Rian

Jeanine zei

Ik vind ze alledrie mooi. Het moet leuk zijn om iets re ruilen en dan iets te krijgen in een heel andere stijl. Het ziet er inderdaad heel vrolijk uit.

Groetjes,
Jeanine

Corinne zei

Die gezichten zijn prachtig geworden, misschien een idee om dit als basis te nemen voor een grote quilt. Heel erg mooi.