zondag 1 juli 2012

Leuke kennismaking!


Al een hele tijd geleden kreeg ik een mail van Conny  met wat vraagjes over technieken. Ze stuurde me ook regelmatig kaarten met haar experimentjes. Zo ontstond een leuk mailcontact! We spraken af om elkaar eens in het echt te ontmoeten in Veldhoven bij de EQ kampioenschappen. Maar helaas kwam er een kink in de kabel door een ernstige  blessure van Conny.
Dus werd de ontmoeting uitgesteld tot  we allebei bij het Groninger Quiltfestival waren. Maar ook dat kon nog niet doorgaan. Daarom spraken we af dat ik naar haar in Brielle zou komen en tegelijk dan wat technieken voor zou doen, zoals zeefdrukken met de thermofaxscreen en nog enkele andere dingen. Ik had wat dingen voorbereid, en ook voorbeelden en screens meegekomen, zoals op bovenstaande foto is te zien.
Het werd een erg leuke ontmoeting, en het klikte meteen! Ze woont prachtig in een mooi apartement aan het water.


Ook werd ik door Conny verwend met deze doos vol  kaartjes met allerlei garens, plus een schattig landschapje in lijstje en ATC! Een echte verrassing! Staat natuurlijk hier nog op tafel, om regelmatig te kijken, en te aaien!


Conny's man ging ondertussen op stap met mijn Gerhard ( die me had gebracht) om naar het gigantischte project op de Maasvlakte 2 te kijken. De bovenstaande foto komt uit een tijdschrift wat Harry nog meegaf, over het gehele project.


Tot besluit reden we naar de duinen in Oostvoorne om daar heerlijk te lunchen!
We hebben allebei erg genoten van deze ontmoeting. Het was een geweldige dag! 
Natuurlijk hebben we afgesproken dat ze zeker in het najaar naar Eindhoven komen, waar we natuurlijk nog meer idëeen kunnen uitwisselen!

9 opmerkingen:

Tonny zei

Wat een leuke dag hebben jullie gehad, Hannie. echt iets voor jou om zoveel moeite te doen om iemand dingen uit te leggen. Ik kan wel zien dat Conny het erg op prijs gesteld heeft. En jullie mannen hebben ook een fijne dag gehad. Geweldig!

Christina zei

Wat toch heerlijk om kennis te delen. Conny heeft jou bovendien ook nog eens goed verwend.

mia zei

Oh Hannie deze dag hebben jullie echt verdiend,wat een aardige mensen zijn het om jullie zo te ontvangen en jawel die foto van masvlkt 2. is een prachtige inspiratie, gr mia

Anoniem zei

Wat geweldig om zo,n aardige mensen te ontmoeten die je ook nog iets kunt leren Han,en met de mannen erbij een gezellige dag te hebben,echt bijzonder he.
grt. Riet.

Janny de Roo zei

Altijd leuk om iemand anders wat kennis bij te brengen en jullie genieten er beiden zichtbaar van. Weer een dag met een "gouden randje"....!

Johanna Zweden zei

Wat een heerlijk dag, en leuk zo een ontmoeting
Wat een schitterende doos met garen, en ben je uit geaaid, en ben je er al mee bezig
Wat is het toch fijn om dames te ontmoeten en dan je kennis samen te delen
Een dag om niet meer te vergeten
Groetjes Joke

Anoniem zei

Wat een leuke ontmoeting.

Anoniem zei

wat een mooi verslag over deze fijne ontmoeting. Geweldig zoals jij mensen weet te stimuleren en op weg te helpen!!
Petje af!
Je maakt ook zo'n prachtig werk dat veel mensen, incl. ondergetekende, inspireert.
hartelijke groet
Rian

joke zei

Wat een leuke ontmoeting. Inderdaad echt iets voor jou om zoveel moeite te doen. Ik kreeg ook op elke vraag een pakketje materiaal opgestuurd om het uit te proberen. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad samen.