maandag 7 mei 2012

Veldhoven en nog veel meer!


Donderdag was ik natuurlijk ook in Veldhoven bij de OEQC ,en veel mooi werk gezien. Misschien iets minder dan andere jaren, maar toch een mooi geheel. Op de site van Margeeth is een prachtig overzicht filmpje te zien,  dus heb ik maar geen foto's geplaatst.

Wel was ik Vrijdag in  Den Bosch bij Würth een bedrijf op het industrieterrein de Brand, met een grote kunstcollectie waar regelmatig wat van te zien is . Dit keer Hundertwasser. Een tentoonstelling  om vrolijk van te worden! Tot 6 mei maar wegens grote belangstelling verlengd tot begin Januari. Ben je in de buurt van Den Bosch, is het zeker een aanrader!


Ook bezocht ik even geleden de Kunsthal in Amersfoort met een grote overzichts tt van Henk Visch. Een  Eindhovens kunstenaar. Jammer genoeg maar tot 6 mei te bezichtigen.


 

Hierboven een serie met draadfiguren. Grappig om te zien.Nog even, ook in Amersfoort de collectie Fransen bekeken,met werken van o.a. Leo van Gestel, Jan Sluijters, Valk : waarvan bovenstaande afbeelding. In museum Flehite. tot 28 Mei.

8 opmerkingen:

Ineke zei

Jij bent een echte museumganger hè?
Die onderste afbeelding is leuk, je zou hem bijna namaken.

marjolijn zei

Heerlijk al die museumbezoeken. Altijd nieuwe inspiratie. Ik ben daar ook dol op. Ik heb al van meer gehoord dat de tentoonstelling wat tegenviel. Ik kan er niet over oordelen, dit jaar geen tijd. Wel altijd leuk om mensen te ontmoeten, natuurlijk.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Wat een variatie van dingen heb je weer gezien. Goed van jou om zo overal te gaan kijken.
Grt. Riet.

Tante Tuut zei

Ik vind jou museum bezoeken altijd inspirerend!

mia zei

Wat een museum energie heb je toch, een rondje nederland om al die prachtige collecties te zien, dit jaar voor het eerst niet in Veldhoven geweest maar gelukkig zijn er blogs die er over schrijven, gr.mia

cri-cri zei

hundertwasser behoort tot mijn favorieten...dus ik ben wel blij dat het verlengd is , misschien geraak ik er dan nog eens ...

Janny de Roo zei

Dat is weer een aardig rondje Kunst...!

Christina zei

schitterend zoveel kunst jij deze dagen hebt gezien.