vrijdag 13 april 2012

Leuke post! en ATC ruil!


Een poosje geleden stuurde ik  Inge  uit België wat materialen om ATC's te maken met enkele voorbeelden. Ondanks haar drukke baan maakte ze toch deze aparte ATC's voor me! Op  prachtige ondergrondlapjes met mooie bewerkingen.  Een blad van een tulp met een stukje uit het woordenboek, en afgewerkt met organza, en op het andere  een geinig minijurkje.  Alsof dit niet genoeg was, een ei erbij!  Met heel fijn frivolité. Kon niet door de brievenbus, dus de postbode belde even aan. Mag ook wel hé voor deze  mooie werkjes!


Bij de fibermailgroep had Trees onze moderator een leuk idee. Net als met de Kerst ATCs , dit keer een Madalaruil.  Het patroon zette ze op de site, zodat ieder na het ruilen weer een volledige Mandala heeft, maar dan met 9 verschillende bewerkingen.  Dit is mijn bijdrage aan de ruil. Ze zijn al aangekomen bij Trees, die ze straks weer verdeeld onder de deelnemers. Ik heb de ATC's gemaakt als hele mandala en na het bewerken verdeeld in 9 ATC's.  Op dit moment zijn er acht  deelnemers. Niet genoeg dus voor de ruil. maar hopelijk komt er voor de termijn om is, nog eentje bij?  Zodat ieder een complete Mandala kan ontvangen...

Ik maakte de ATC's op een geverfd lapje, met de printer de tekening erop gezet. (Eerst het lapje op een  A4 stickervel geplakt).   Met behulp van vlizofix plakte ik er  de verschillende stukjes stof op. Daarover een fijn zwarte tule en alles doorgestikt. Daarna nog "versierd" met kraaltjes, pailletten, en glittersteentjes.   

5 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Oh...wat ziet dat er mooi uit Hannie. Zo kleurrijk ook...!

cri-cri zei

wat mooi en een heel origineel idee ...ben benieuwd hoe de mandalas eruit gaan zien als ze geruild zijn ...

christina zei

Dat wordt vast weer een prachtige ruil.

marjolijn zei

ziet er weer prachtig uit!
Ben heel benieuwd wat je straks terug krijgt.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Hallo Hannie,
Ik lees al heel lang jouw blog en ook andere bloggers.
Ik zou mij zo graag aansluiten bij een groepje zoals jullie
Hoe kan ik dat aanpakken.Heb er al naar gekeken maar ik kom er niet uit.Zou jij mij opweg willen helpen.
Misschien kan ik jullie nummer negen worden voor jullie mandalaproject.
BVD. Groetjes Els van der Steen
elisabethvandersteen@hotmail.com