woensdag 14 maart 2012

Tentoonstellingen en zomaar wat foto's!


Enkele weken geleden was ik met onze groep A-Texere in Rotterdam, om samen naar de TT van Leslie Gabriëlse te gaan. Van te voren sprak ik nog af met enkele leden om naar het Boymans van Beuningen te gaan. Omdat ik toch een museumkaart heb is dat gemakkelijk. Er was een TT van Absalon een Israelische kunstenaar die erg jong is overleden. Mooi kan ik de expositie niet noemen, maar wel interessant en indrukwekkend, al die witte vormen! Het was en vreemde sensatie om daar doorheen te lopen!

Niet één zaal, maar meerdere zalen ,en ook vreemde bouwsels. Toch goed, om ook zulke exposities eens te zien.


Vanaf het station heb ik de "wolkenkrabbers" nog gefotografeerd. Misschien  iets voor een quiltwerk? Op de blog van Aart zie je ze  in stof gestikt!


Ook deze aan de Weena ziet er zo  heel interessant uit,tegen de grijze lucht!


En langs de Singel liggen en staan en liggen mooie maar ook grappige kunstwerken ,zoals deze "worsten Ik ben niet achter de naam van de kunstenaar kunnen komen?

In de middag toch ook nog de Tt van Leslie gezien die zeer de moeite waard was in het WTC .Hij was zelf ook aanwezig , wat natuurlijk erg leuk was!8 opmerkingen:

nadia zei

Wonderlijke tentoonstelling....

Janny de Roo zei

Zoals ik al eens schreef, we hebben vrienden in Rotterdam wonen. Als we er zijn (meestal een weekend achtereen) is er altijd wel een of andere bijzondere TT te zien. Wij zijn ook in het bezit van een Museumjaarkaart en dat geeft dan extra elan om er meerdere te bezoeken. Heb je ook zo genoten van de werken van Leslie..? Ze komen allemaal heel goed tot hun recht in de ruim opgezette ruimte, vind ik.
Tja en die wolkenkrabbers in Rotterdam, daar is iedereen echt niet blij mee hoor, ofschoon de echte Rotterdammer er de stad niet voor verlaat. Dat merken we ook wel aan onze vrienden.
groetjes, Janny

Inge zei

Wat een leuk logje, Hannie. Mooie foto's heb je gemaakt. Op die tentoonstelling is wel veel "wit" te zien, maar op een bepaalde manier toch indrukwekkend, denk ik......

christina zei

Gelukkig hoeven we niet alles mooi te vinden.

Johanna Zweden zei

Wat een leuke tentoonstelling lijkt me dat, wat apart
Zo kan ik toch even meegenieten in het hoge Noorden
Fijne dag groetjes Joke

Joke zei

Bijzondere tentoonstelling. Ook maar eens gaan kijken, het is voor ons dichtbij. Wat heb je een mooi pakketje naar Dea gestuurd!
Wat is dat precies die glimmende folie?
Geen strijkfolie toch, want jij naait eroverheen?

Aart zei

Fijn dat je aan me hebt gedacht! Dit vraagt wel om nog een paar proefjes.
http://quiltaart.blogspot.com

Anoniem zei

Heel apart. Mooie foto's