donderdag 23 februari 2012

Nog wat ATC's en kaarten


Ook voorbereid voor de demo in Vijfhuizen,deze eenvoudige ATC's gemaakt van een geverfd lapje met stempelwerk en toevogingen van verschillende materialen, zoals: lutrador, een leuk plaatje en postzegel, een stukje gaas, en een vogeltje uit stof geknipt.  Wat stiksels, en zo liet ik zien hoe je op een niet al te moeilijke wijze ATC's kunt maken. Ze zijn uit één lapje gemaakt.


Deze zijn op evolon met transferverf, met skeletblad en wat kleine stukjes organza .Daarover fijne zwarte tule. Ook thuis alles op een A4 van evolon gelegd, en laten zien hoe het kan. Ook weer deze week hier thuis afgemaakt . Enkele zijn er al weer verstuurd !

10 opmerkingen:

Ineke zei

Heel mooi Hannie. Waar verkopen ze de hele fijne tule?

marjolijn zei

Wat heerlijk toch dat je al je proefjes zo mooi kunt verwerken. En voor Ineke, die fijne tule is o.a. te koop bij Cordi, maar dat is wel ver weg voor je. Ik heb het ook weleens gekocht op de markt in Utrecht.
gr. Marjolijn

Janny de Roo zei

Met name de bovenste serie spreekt mij erg aan.Is ook helemaal mijn kleur, vandaar...! Ik heb ook wel eens gezocht naar zwarte tule...kennelijk is dat niet overal verkrijgbaar. Ga volgende week weer naar de Stoffenspektakel in Zwolle en zal daar ook eens gaan zoeken. Wie weet !

Johanna Zweden zei

Wat schitterend zijn deze geworden, hoe meer ik dit bij jullie zie, hoe meer zin ik er in ga krijgen, om het toch eens gaan te proberen
Groetjes Joke

Anoniem zei

Heel veel moois weer. De ATC's zijn erg leuk en ook je zelfportret.
Ik heb helaas geen reactie kunnen sturen, het lukte gewoonweg niet.
Zal wel aan mij liggen.
Dit is weer je oude manier.
Groetjes, Wies

Suus zei

Mooi verwerkt deze kaarten en ATC`s.

christina zei

Je krijgt zo wel een enorme voorraad kaarten, maar ik denk dat je er ook veel verstuurd.

cri-cri zei

weer even wat bijgelezen... en weer is het smelten bij jouw prachtige werk...ik leer steeds nieuwe dingen en begrippen bij ...

Anoniem zei

heel mooi, Hannie. Knap stukje werk!!
groet Rian

Corinne zei

Ze zijn wel heel erg leuk geworden, vooral die met lutrador zijn byzonder. De workshop had je heel goed aangepakt.