zaterdag 15 oktober 2011

Tentoonstelling in Heeze


Gisteren was in Heeze het lustrumfeest van de gepensioneerden club van het ROC. Naast allerlei activiteiten zoals Jeu de boules, kunstwandeling en IVN wandeling was er ook een hobby tentoonstelling waar de leden van de club hun creaties konden tonen. Dat varieerde van beeldhouwen, schilderen, houtbewerken, glas in lood, tot textiel: Mijn hobby dus. Hierboven sta ik achter mijn tefal. Jammer genoeg  aan de kleine kant,zodat ik niet alles wat ik bij me had kon laten zien. Maar het was erg leuk, en aan belangstelling had ik zeker niet te klagen. Alles werd vaak uitvoerig bekeken. Ik verkocht jammer genoeg geen enkel fotomapje of schilderijtje , al werden ze  wel bewonderd! Wat wel goed liep, waren mijn kaarten. Waar  ik een leuk aantal van verkocht.


Maar deze quilt ( met de hand gemaakt en gequilt) werd  wel verkocht!  Ik  had daarnaast ook de versneden Bargello bij me. Mocht een van de twee worden verkocht, was een deel van de opbrengst voor een goed doel. Ik heb het gesplitst in twee goede doelen .

Na afloop was er nog een heerlijk diner voor alle genodigden, in het prachtige restarant van de Kapellerput  waar ook alle andere festiviteiten plaatsvonden. Een heel geslaagde middag en avond!

11 opmerkingen:

Chriss-Cross zei

Toch jammer dat je weinig verkocht hebt, want je hebt er heel veel werk in gestoken, volgens voorgaande berichten. En alles wat je maakt is werkelijk schitterend.

Janny de Roo zei

Ben het helemaal met voorgaande spreekster eens, maar ik ben blij dat je ook een foto van jezelf hebt geplaatst. Kunnen we zien wie je werkelijk bent, je blogfoto is niet zo duidelijk. Vind het ook prachtig dat je flink wat kaarten hebt verkocht Hannie, dat wil meestal wel....en geeft ook nog een beetje genoegdoening vind ik altijd...!

Liesbeth Wessels zei

Prachtige tafel had je. Jammer inderdaad dat je alleen maar kaarten verkocht hebt EN een quilt. De andere producten had je met zoveel zorg klaar gemaakt. Rest mee naar een kunstmarkt ?
groeten van liesbeth

Christina Fokkema zei

Wat toch raar he, dat je die schitterende mapjes niet hebt verkocht. Maar wel een quilt! en kaarten. Maar zo'n markt is ook altijd zo leuk om over je hobby te kunnen vertellen.

Anoniem zei

nIET TE GELOVEN DAT JE GEEN VAN DIE MOOIE MAPJES HEBT VERKOCHT HANNIE.GRT RIET.

joke zei

Jammer dat je zo weinig hebt verkocht. Je had prachtige dingen maar het is op het ogenblik niet anders. Ik sta zo'n 15 keer per jaar op een kunstmarkt en ik heb dit jaar vaak niet eens de kraamhuur terugverdient. En je hoort alle collega's erover. Dus denk niet dat het aan je werk ligt! Mensen geven gewoon geen geld meer uit. Zo houden we zelf de crisis in stand.Volgend jaar misschien beter.

modern art zei

Hoi Hannie, het is inderdaad moeilijk om je werken verkocht te krijgen, niet omdat het niet prachtig is maar ik denk dat de meeste mensen geen idee hebben welke energie en inspiratie er achter ieder stuk zit.
Ik denk dat de mensen die het zo prachtig vinden, niet beseffen wat ze laten liggen.
gr. mia

nadia zei

Hoi Hannie, je staat er goed op :) jammer dat je maar weinig verkocht hebt, ik weet uit eerdere berichten dat je er veel tijd in hebt gestoken. Je weet echter maar nooit of er nog eens een gelegenheid komt om je werkstukken aan de man te brengen (misschien is er ruimte in vijfhuizen, of mogen we dan niet commercieel "gaan"?)Fijn weekend en geniet van het mooie weer, Nadia

Ineke zei

Ja, toch wel jammer dat je niet meer hebt verkocht. Wij "kenners" weten hoeveel werk en liefde er in een project wordt gestoken, maar dat zien de mensen niet. Volgende keer beter??

Suus zei

Het zal de crisis wel zijn Hannie, ik denk dat de kunst daar zeker onder te lijden heeft. Mooie tafel had je en je kunstwerkjes ook, dus daar heeft het niet aan gelegen.

marjolijn zei

Jammer dat je weinig hebt verkocht, maar aan de andere kant wel weer een quilt en kaarten. Al met al toch best tevreden, geloof ik.
gr. Marjolijn