dinsdag 20 september 2011

10 Jaar vrijwilliger!

Samen met mijn man ben ik regelmatig te vinden bij het Brabants Orkest, als vrijwilliger. Dat betekent dat we bij de concerten een informatiebalie bemannen, en  ook regelmatig mailing inpakken en derg.
September 2001 stonden we samen voor de eerste keer bij de infobalie . We delen dan de programmas uit en verkopen het tijdschrift van het orkest De Klank. Natuurlijk staan we ook de bezoekers te woord als ze vragen hebben. Alles bij elkaar leuk om te doen, en we kunnen gratis naar een aantal concerten!
 Inmiddels zijn er veel vrijwilligers bijgekomen zodat het aantal keren dat we nodig zijn wat minder is geworden.  Maar evengoed doen ze nog regelmatig een beroep op ons ook als invaller.
Gisteravond kregen we samen met enkele anderen van het eerste uur , en de vrijwilligers een etentje aangeboden, en werden we  even in het zonnetje gezet, met bloemen wijn en een mooi bronzen kunstwerkje.  We willen samen toch nog een poosje zo doorgaan. Vanmorgen werd er al weer een beroep op ons gedaan voor October!

9 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd en geniet nog even na van de attentie. groeten van liesbeth

Inge zei

Gefeliciteerd, Hannie. Dat is best lang, 10 jaar bij het BBO. Ik heb jou daar vast ooit gezien, maar toen kende ik je nog niet en het is nu al even gekleden dat we naar een voorstelling van het orkest geweest zijn. De eerst volgende keer zal ik kijken of je "dienst" hebt.

Groetjes,
Inge

Aart zei

Gefeliciteerd Hannie met dit jubileum! Organisaties kunnen niet zonder vrijwilligers, het is fijn om je tijd in te kunnen zetten voor iets waar je achter staat. Ik ben 8 jaar vrijwilliger geweest in de zorg en heb er enorm van genoten.
http://quiltaart.blogspot.com

Christina Fokkema zei

Fantastisch om eens te lezen dat vrijwilligers gewaardeerd worden. Want zouden alle vijrwilligers in nederland stoppen dat stort in nederland in.

Fijn dat jullie zo gewaardeerd worden.

Suus zei

Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, leuk dat jullie in het zonnetje gezet zijn. Mooi beeldje.

Johanna Zweden zei

Wat enig dat je zo beloond word.
Geniet er nog maar even van, en wat een mooie bloemen.

Heb even je kunstwerkje van je bladzijde hiervoor bekeken, schitterend
Groetjes Joke

marjolijn zei

Geweldig Hannie, gefeliciteerd en wat zijn jullie verwend. Kan me voorstellen dat dit heel leuk vrijwilligerswerk is. Bovendien krijgen jullie er al regelmatig wat voor terug door de concerten. Beeldschoon beeldje ook.
gr. Marjolijn

Marja. zei

wel verdient, het blijkt dat deze manier van hulp toch gewaardeerd wordt.

Ineke zei

Gefeliciteerd allebei. Leuk hoor. De meesten denken dat dat allemaal maar vanzelf gaat, dus mogen jullie ook wel eens bedankt worden.