maandag 8 augustus 2011

Duo ruil! 1

Deze gezellige (kersen) kaart zat als leuk extraatje bij het pakje met het presentje van de Duoruil dat ik kreeg van Ellen ........
Trees, onze moderator van de Fibermailgroep had even geleden een Duoruil bedacht. Het lot bepaalde wie je maatje werd. Ik kreeg als maatje Ellen. De bedoeling was, dat je elkaar een zefgeverfde en (of) bewerkte lap stuurde van 50x 50 cm. Mijn lap is onderaan het bericht te zien.
Ellen maakte er dit prachtig schort van! Met allerlei verschillende blokjes van gestempelde en gezeefdrukte stof maakte ze er eerst een top van: Die ze weer in model maakte voor de schort. Op haar blog is de werkwijze te goed te zien!


Op bovenstaande foto's het uiteindelijke resultaat! Helemaal gevoerd , met (rose) stof en afgebiesd en afgewerkt met grijs. Eigenlijk zonde om te dragen, maar natuurlijk ga ik hem gebruiken! Ze heeft er een prachtstuk van gemaakt. Ik ben er heel blij mee!

Hier nog even een afbeelding van de lap die ik haar stuurde. De kleuren lijken wat feller dan in het echt., maar geven toch een indruk hoe hij was en hoe mooi ze de delen in de schort heeft geplaatst! Een ontzettend leuk project was dit! Hieronder staat het vervolg !

7 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

alsof die prachtige schort nog niet genoeg is ook nog een kersenkaart erbij. Heb je wel gezien dat er zelfs schaduw zit op de kersen? Ellen heeft hier flink uitgepakt. Heerlijk dat jij nu eens zo verwend bent.

Janny de Roo zei

Een prachtig schort en ook een sieraad om in de keuken te hangen..!

marjolijn zei

Wow, wat een prachtig werkstuk heeft Ellen gemaakt. Eigenlijk zonde om te gebruiken, maar nog meer zonde om hem in de kast te laten liggen.
gr. Marjolijn

Ineke zei

Wat mooi allemaal.Leuk idee, leuke schort en leuke tas. En ook leuk om te geven en te krijgen.

Anoniem zei

Wat 'n mooie kersenkaart, en dan die schort,ik zou hem niet gebruiken,maar wel als sier ophangen.
Maar jouw tasje doet er niet voor onder hoor. Prachtig ! Ook je annabel-kaart is erg mooi.
Groetjes, Wies

Irma Markus zei

Hoi hannie, ik heb de "kersen" van Ellen live gezien, mooi he! En Ellen vroeg zich af of jij het wel leuk zou vinden. Natuurlijk wel, het ziet er prachtig uit.
Maar jouw tas ook.

Nienke zei

Jij bent klaar voor het feest. Serieus. Zwart jurkje eronder en een ceintuur, niks meer aandoen. Heel mooi!