woensdag 13 juli 2011

Nog eens sjaals verven! En nieuwe computer!

Voor mijn vriendin die morgen jarig is: wilde ik ook een sjaal verven. Gelijk maar twee , omdat het best een kliederwerkje is! Heb ik nog een reserve kadoo! Dit keer zijn ze gelukt, zonder witte vlekjes.
Ik had al eens gezegd, dat ik er India katoen voor gebruik, die zo mooi in de lengte kreukt als het nat wordt. Ik koop die hier in de buurt bij De Greef, een grote stoffenhal in Stiphout ( Helmond) voor € 2.25 per meter!En omdat er nog plaats was in de bak verfde ik tegelijk kleine strengetjes chenillegaren mee !
Vandaag gaat mijn man de nieuwe computer installeren! Dus het is de vraag hoelang het gaat duren voor ik weer kan bloggen? Hopelijk gaat het snel en goed, want zonder dit ding is het maar lastig!

10 opmerkingen:

joke zei

Mooie sjaals en grappig dat garen, maar chenillegaren is toch kunststof?

Janny de Roo zei

Prachtige kleuren voor die sjaals, echt wat om een grijs "koppie" op te fleuren. Zou het daarom zijn dat er zoveel oudere mensen zo heerlijk kleurrijk gekleed gaan.......! Ik hou er wel van in ieder geval !

Anoniem zei

Mooie sjaals Hannie.
Succes met het instaleren van de nieuwe computer.
Marjo

modern art zei

Hoi Hannie, w.s. lees je dit op de nieuw geinstaleerde pc, wij moeten daar binnenkort ook aan geloven. Wat een leuke sjaals en die chenille geweldig, kan je lekker mee breien. Ben even op bezoek geweest bij de greef interresante winkel.
gr.mia

marjolijn zei

Wat een prachtige sjaals heb je weer geverfd. Daar maak je vast en zeker iemand heel blij mee. Sterkte en succes met de nieuwe computer. Altijd weer spannend of alles goed werkt.
gr. Marjolijn

Ineke zei

Wat een gezellige sjaals weer. Ik ga weleens in Veldhoven naar de Greef, maar heb het idee dat het in Stiphout uitgebreider is?
Succes met de nieuwe pc, die kunnen we helaas tegenwoordig niet meer missen.

Anoniem zei

Wat een prachtige sjaals wat een
kleuren,super mooi.
wens Gerhard sukses met het instaleren van de nieuwe Computer.
grt,\. Riet.

Anoniem zei

Hoi Hannie,

Wat een prachtige kleuren van de sjaals!!
Naar De Greef zou ik best eens naar toe willen maar de afstand weerhoud me (nog).
Succes met het installeren van de computer,
een hartelijke groet, Conny Doornbos

Christina Fokkema zei

Dat zijn nog eens mooie kado's!

Heather Woollove zei

Lovely!