maandag 13 juni 2011

Terug uit Canada.

Afgelopen week stuurde Jeanette me de catalogus van de quilttentoonstelling in Canada. Ze had er een geweldige tijd gehad bij het gastgezin waar ze verbleef met haar vriendin. Binnenkort zal mijn quilt wel thuiskomen, dus laat ik maar even de catalogus zien,waar ergens onderaan rechts mijn quilt is afgebeeld. Alle Nederlandse inzendingen staan afgebeeld binnen en buiten op het boekje.

Ook stuurde ze nog foto's van de tt waar mijn quilt "Wereldmuziek en Dans" te zien is. Veel bekenden hadden hun quilt op de tentoonstelling hangen!

6 opmerkingen:

Marion zei

Wat een leuke post krijg jij. Zo kan je toch nog meegenieten. Een hele eer dat jou quilt helemaal in Canada mocht hangen.

Inge Slaats zei

Gaaf hoor, je quilt op een tentoonstelling in Canada. Leuk om hem zo te zien hangen en ook nog te zien op de catalogus. Het is een hele mooie quilt, die het gewoon verdient om daar te zijn.

Groetjes,
Inge

marjolijn zei

Dat was toch een hele eer, je quilt zo andere kant van de wereld. Jammer dat je er zelf niet was, maar mooi dat je de catalogus hebt als "bewijs". gr. Marjolijn

Janny de Roo zei

Dat is niet voor iedereen weggelegd hoor om je eigen quilt daar helemaal in Canada te mogen hangen. Daar mag je dan ook best wel trots op zijn Hannie. Leuk dat je toch nog iets tastbaars hebt van de tentoonstelling,al is het dan ook in de vorm van een catalogus... Als de quilts terug zijn, zien we ze graag op dit blog !
groetjes, Janny

Liesbeth Wessels zei

Dat wordt straks helemaal een quilt met een speciaal randje. Leuk dat Jeanette hem voor jou heeft gefotografeerd. groeten van liesbeth

Corinne zei

Wat goed dat ze een catalogus naar je opgestuurd hebben. En heel byzonder dat je werk in Canada gehangen heeft.