donderdag 2 juni 2011

Dagboekquiltje voor Mei

In Mei krijgen we altijd verschillende uitnodigingen voor openingen van Beeldentuinen en Galeries.
Enkele daarvan o.a. Inter Art in Heeswijk Dinther en Bogaard Art in Helmond bezoeken we ieder jaar . Vooral in deze maand zijn de landschapstuinen een lust voor het oog. Daarom dit keer als titel voor mijn dagboekquiltje koos ik: "Kunst Kijken "
Ik maakte een collage van fotoptints op stof en organza. Met zelfgeverfde stof gerangshikt to een geheel. Daaroverheen nog gestempeld, en de tekst gesjabloneerd. Alles machinaal gequilt,en een figuur van organza er overheen gelegd. Een kleine impressie van de zonnige tuinen en de prachtige kunstobjecten.

8 opmerkingen:

Tonny zei

Wat is dat weer een mooie compositie, Hannie , en ook de kleuren zijn heel bijzonder.
Een heel geslaagd dagboekquiltje.

Ik hoop de dagboekquiltjes ook weer gauw te gaan maken maar heb het momenteel erg druk met het voorbereiden van werk voor de textielmarkt op 19 juni.

Janny de Roo zei

Wat beheers jij veel technieken Hannie...je werk is weer geweldig! (het wordt saai zo langzamerhand, maar ik weet niet hoe ik er anders op moet reageren....)

Janny de Roo zei

Oeps, ik bedoel natuurlijk dat mijn reacties saai worden, dit voor de goed verstandhouding....

Suus zei

Hij is prachtig, weer een echte Hannie. Leuk om zo nog even na te genieten van de open tuinen en de kunst die je daar gezien hebt.

joke zei

Als je het leuk vindt om naar open tuinen te gaan wil je misschien ook eens gaan kijken bij Tuinstruinen in de kop van Overijssel(zie www.tuinstruinen.nl) Dat is niet alleen een prachtige tuinenroute, maar in elke tuin hangt ook een aantal textielkunstwerken. Het is voor jou wel ver weg natuurlijk.

marjolijn zei

Werkelijk weer heel bijzonder mooi Hannie.
gr. Marjolijn

Liesbeth Wessels zei

Prachtig van compositie, vooral die figuur erover heen maakt het geweldig en geeft het diepte.En inderdaad in de komende tijd is er veel buiten te zien. groeten van liesbeth

Anoniem zei

Hanny wat maak jij toch altijd prachtige dingen, gewoon om jaloers op te worden. Echt heel erg mooi en origineel altijd.Prettig weekend.
Jolanda (van de transferverf)