donderdag 30 juni 2011

"Opbergen"!

Bij een quilt hoort een opbergzak, dat geldt ook voor de logoquilt van De Uitdaging. Van een lap uit oude voorraad maakte ik een opbergzak volgens de regels van het Quiltersgilde. Met koord en voering. En natuurlijk ook een label! Daarvoor gebruikte ik een restlapje dat ik bewerkte met glimmermist, en er de tekst op stempelde . Ook nog wat versiering erbij. Zo hangt hij klaar voor een evt tt.Een tijdje geleden bekleedde ik een map met een inzet, gemaakt op soluvlies. Als voorbeeld nam ik een afbeelding van een kunstwerkje. Met wat zilverdraad verder afgewerkt. Mappen heb je nooit genoeg! Hierin bewaar ik de foto,s van de Duikvluchtwerkjes ,en beschrijvingen van technieken.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Tot in de puntjes verzorgd! Hannie, wat doe je dat toch geweldig! Bedankt. En ook de omslag van de map ziet er weer geweldig uit.

Janny de Roo zei

Hannie ik heb bijna de neiging te zeggen dat alles wat uit jouw handen komt in "goud" (lees: juweeltjes) verandert...!! Wat een ervaring en wat ben ik blij, dat ik je "ken".....!(Dat mag ook wel eens gezegd worden !!)

Ineke zei

Wat een chique zak! Ik maakte er altijd een van ongebleekte katoen, maar deze is veel gezelliger.

Anoniem zei

Meestal is zo,n zak heel eenvoudig of saai maar jij hebt weer een hele mooie. grt. Riet.

Christina Fokkema zei

Nooit geweten dat er 'regels' zijn voor het maken van een opbergzak. Deze zak verdient alleen al een prijs. Bij mij is dat toch het sluitstuk van een project. En dat moet dan even snelsnel.