maandag 13 april 2009

Ufo : Gilets van oude stropdassen
Dit quiltje lag al heel lang in de doos met onafgemaakte kleine projecten. Al enkele jaren ben ik bezig om telkens wat af te maken. De blokjes met giletjes waren klaar dus (alleen) nog een randje? Toen ik ze voor de dag haalde, zag ik dat ik voor de voering millenniumstofjes had gebruikt. Kun je nagaan hoe lang ze al in doos zaten ! Er is een smalle bies van dassenstof tussengekomen , en aanvankelijk ben ik begonnen om met de hand te quilten. De stof is best dik , dus werd het met de naaimachine. Het heeft ondertussen ook al een bestemming. En is de doos met Ufo's haast leeg!

8 opmerkingen:

Margeeth zei

Grappig quiltje, Hannie

Anoniem zei

Wat je met stropdassen al kunt doen.Leuk Han. groet Riet.

mia de vos zei

Dit patroontje heb ik dus ook al die tijd al in een map zitten. Ik was van plan dit te maken voor het kantoor van Jan maar dat is er nooit meer van gekomen.

Maar het is een leuk quiltje geworden.

Mary zei

wel een heel mooi quiltje !!

Anoniem zei

Wat 'n leuk, grappig quiltje.
Je moet maar op het idee komen.
Dat is jou wel toevertrouwd.
Groetjes, Wies.

Inge Slaats zei

Hé wat leuk om dit quiltje te zien. Ik heb meteen even mijn kast doorzocht en de mijne tevoorschijn gehaald, was dat ding ook helemaal vergeten. Ik heb toen 3 van die vestjes onder elkaar gemaakt. Ik zal hem een keer op de foto zetten. Die van jou is heel erg leuk!

nadia zei

Wat een leuk quiltje! Zelf spaar ik al een tijdje stropdassen, die ik scoor bij de kringloopwinkel. Wat ik er ooit van wil maken? Geen idee, alleen "het hebben" is al een genot :-)

Corinne zei

Wat een leuk quiltje geworden. Groetjes Corinne