zondag 31 maart 2019

Lentemarkt.


Zoals ik vorige week schreef , heb ik mee gedaan,
 met de Lentemarkt van de Vrije scholen.


Op deze en foto erboven mijn tafels .
 Het was wat moeilijk inrichten maar toch gelukt om er een leuk geheel van te maken.


De scholen hadden zich enorm uitgesloofd om van alles te organiseren, 
Allerlei hobby stands, met heel gevarieerde artikelen,
 en van alles te doen  voor de kinderen.
Zie de collage.


naast wat al had aan spullen maakte ik nog wat notitieboekjes en kaarten


zoals deze van geverfde stof met zeefdruk of sjabloon.


Hier nog enkele erbij.Ook nog enkel tulpkaarten, het was tenslotte een lentemarkt!
 Helaas was er daar voor weinig belangstelling.
Maar de spulletjes komen zeker eens van pas!

Alles bij elkaar toch een gezellige dag!

8 opmerkingen:

Marlien zei

Jammer dat er weinig animo voor was, want je maakt zulke prachtige dingen

Bianca zei

Het zag er piekfijn uit!

miekequilt zei

Ik had verwacht dat je leeg verkocht zou zijn met deze prachtige spullen. Jammer, maar je weet er vast wel een plekje voor.

mia zei

Soms zien de mensen niet wat voor bijzondere ontwerpen die je maakt en aanbied.
Jammer maar ik hoop dat je wel een leuke dag gehad hebt.

Jo Huijsman zei

Wat goed van jou dat je er stond en textielkunst onder de aandacht hebt gebracht.

Janny de Roo zei

Het lijkt mij dat de textielkunst nog steeds een beetje een ondergeschoven kindje is. Maar af en toe heb je van die dagen dat de belangstelling toch wat groter is. Daar moet je het dan ook van hebben. Ik had alleen niet verwacht dat jij je mooie spullen niet zou verkopen.....Enfin, volgende keer beter !

els zei

Wat jammer dat er niet zoveel animo was voor de prachtige dingen die je maakt. Er was wel een diversiteit aan aanbod zag ik in je collage, maar je had het wel verdiend om wat meer te verkopen. Mischien een volgende keer beter. Is er niet een cadeau winkel of galerie die je spullen wil verkopen, mischien in consignatie?

Sjoberg Anna zei

Mijn dank aan deze geweldige man (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) via e-mailcommunicatie was in staat om mijn doorbraak in het leven en in het gezin te bevorderen. Ik ben een goede man die zo veel van mijn vrouw houdt, ik ben 10 jaar getrouwd en ik werk hard. Ik heb het gevoel dat ik mijn vrouw teleurgesteld heb omdat ik geen tijd met mijn kind en vrouw heb doorgebracht, want van mijn baan ben ik zelfstandig ondernemer, we zijn uit elkaar gedreven dus nu wil ze scheiding en al mijn geld heb ik nu niemand. Mijn moeder kreeg een beroerte 4 jaar geleden en na lange tijd in een huis dat ze stierf, kreeg mijn vader 2 jaar geleden kanker en stierf. Nu heb ik besloten om verder te gaan met mijn leven naar een ander land waar ik me nog nooit zo alleen en beschaamd voelde over mijn mislukte huwelijk. Ik ben een goed persoon, ik hou van mijn zoon, maar het is hartverscheurend om hem te verlaten omdat de moeder de voogdij neemt, maar ik moet weggaan naar de bladzijde omdraaien, hij is de enige reden dat ik een dag wakker word. Dus ik zocht naar een oplossing om mijn ex-vrouw terug te brengen naar huis, omdat ik wil dat mijn zoon opgroeit met zowel zijn vader als mijn vrouw als zijn moeder als een gelukkig gezin , mijn vriend die we samen hebben geadviseerd om contact op te nemen met een liefdespreukgieter genaamd Dr. Oduduwa, hij gaf mij de c ontact adres om te communiceren met de liefdes magische spreukgieter om mijn ex liefde terug te brengen, ik heb contact gemaakt met de spellcaster, ik geloof dat dingen voor mijn best zullen werken omdat ik een positief motief heb, Dr.Oduduwa reageerde op mijn e-mailbericht en hij verzekerde me hij zal me helpen om mijn vrouw terug te brengen binnen zeven dagen, hij heeft me geïnstrueerd wat nodig is om te geven, en ik deed alles wat hij zei, een paar dagen later kreeg ik een telefoontje van mijn vrouw, ze huilde en verontschuldigde zich dat ze zo medelijden heeft voor het verlaten van mij en onze zoon Felix, smeekte ze me haar terug te nemen en ze is klaar om goed voor ons kind te zorgen en goed voor het huis te zorgen, ik ben erg blij vandaag dat mijn vrouw nu thuis is met mij en onze zoon.
Dank aan Dr. Oduduwa voor zijn liefdeswaankracht op het werk. ik beveel hem ten zeerste aan voor iedereen die verloren liefde vandaag wil herstellen. (dr.oduduwaspellcaster @ gmail. com)
Ik wens jullie allemaal veel succes en ik hoop dat dit iemand kan helpen om sterk te zijn. Onthoud dat morgen een nieuwe dag is waarop de toekomst voor jou is. Ik beloofde Oduduwa mijn getuigenverklaringen te delen met iedereen online en met vrienden om me heen om snel en dringend een oplossing te vinden voor elke liefdescrisis.
Opmerking: ikzelf was een zeer vastberaden en wanhopig onzekere instant oplossing, het werkt beter en sneller, want alleen de wanhopigen die dringend hun liefdesrelatie willen herstellen, kunnen contact opnemen met Dr.oduduwa hebben dringende hulp bij het oplossen van de volgende levensproblemen; ...
* Magic spell-gedeelte naar WIN GAMES (lotto win-spel)
* Spell om echtscheidingsprocedures te beëindigen
* Spell charm om van je liefdespartner te scheiden
* Love spell charm om nieuwe liefde aan te trekken
* Love Spells Win-Back Ex-liefhebber
- Traditionele wortels en kruiden helen Bloed Kankerziekten, genezen van hoge bloeddruk en andere lichaamspijnen.
WhatsApp .: + 79268011965